Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ROZWIĄZANY] [REZYGNACJA] - Krzysiek

Krzysiek

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

Nick: @ Krzysiek
Z jakiej rangi rezygnujesz?: @ Junior Admin@ Grafik Naczelny
Powód rezygnacji: 

Niestety przyszedł i czas na mnie :( 
Oczywiście nie żegnam się ze Strefą, tylko i wyłącznie ustępuję ze stanowisk!

Na wstępie chciałem podziękować wszystkim użytkownikom, z którymi miałem kontakt ten dobry jaki zły, tymi którzy regularnie brali udział w zabawach graficznych, czy też turniejach!

Dziękuje również @ Trivor 'owi za danie szansy na stanowisku J@.

Dziękuje@ Anox , @ Dusia , @ Hana_Montana , @ Przyjaciel <3 , @ D3M0N , @ Mr.Alban za współprace!

Dziękuje@ Axel , za współprace oraz wprowadzenie mnie w cały klimat J@ i pomaganie gdy miałem problemy z owym stanowiskiem!

oraz @ Krip , dzięki któremu otrzymałem szanse działania w dziale graficznym z poziomu Naczelnego, mimo tego co było to w głównej mierze dzięki niemu działałem na strefie tak długo.

Dziękuje również chatbox'owym świrom, które umilały mi spędzanie czasu na forum @ MANIA @ FunnyPuma @ ST Seba TD @ Juliusz.C.  @ Uriasz !

Jestem tutaj od prawie dwóch lat, praktycznie od samego pojawienia się mojej osoby, działałem w dziale Graficznym, który w późniejszym okresie posprzątałem i postawiłem na nogi, by urozmaicić użytkownikom codzienne funkcjonowanie na forum, niestety z czasem przyszło wypalenie, które widać po aktualnym stanie zabaw w dziale graficznym, od dłuższego czasu nie pojawiają się one.
Odwlekałem moją rezygnacje już od dłuższego czasu, ale jak to się mawia co się odwlecze to nie uciecze i czarne chmury zawitały ponownie, dlatego postanowiłem już nie odwlekać i zrobić to co w końcu nastąpić musiało!

Nie mam już chęci na "zabawę" na forach kanter strajka, ale jest mi bardzo miło, że ostatnim forum na jakim zagościłem jako ktoś więcej niż użytkownik, była StrefaSkilla!

Społeczność jaka tworzy to forum jest piękna, mimo kilku wybryków natury, którzy pokazują pazur, to i tak miło było patrzeć, że nadal CS 1.6 żyje.
Oczywiście na forum będę zaglądał co jakiś czas, a i pewnie wbije na DD2 postrzelać ;D

Dziękuje za wszystko jeszcze raz <3

Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku :Pepopogerslove:

Mam nadzieję, że o niczym, ani o nikim nie zapomniałem! :D 

Pozdrawiam @ Krzysiek

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Dzięki 1
  • Trzymaj się 1
  • Wow! 1
  • Przykro mi 14
  • xD 1

• Junior Admin
Junior Admin

Trzymaj się i dzięki za wszystko!  :Pepopogerslove:

• Trzymaj się 1
  • Stały Bywalec

Trzymaj się Krzysiu :pepolove:

• Trzymaj się 1

sygnatura.gif.08723135ea6e238cdbf69b3970322675.gif

• Spamer Strefoboxa

Duża szkoda :(. No cóż to do zobaczenia na DD2 i forum :(

• Trzymaj się 1
  • Użytkownik

Ehh, ch*j z Ciebie!!  gdzie moje różnice??!! XD nie no żartuję!
Dzięki Krzychu za tyle czasu świetnych zabaw jak i w pytę (żeby nie mówić brzydko - w ch*j) śmiechu podczas naszych głupawek np odnośnie Pumpelota czy innych rozkmin!! 
Wiem, że się nie żegnamy na stałe i się jeszcze złapiemy Ty chory poje8ie!! <3 
Tobie Też wszystkiego najlepszego na święta i w Nowym Roku ;)

• Trzymaj się 1
  • Użytkownik

Powodzenia 

• Trzymaj się 1

W ręku ostry miecz,lśniąca zbroja na ciele...To Inkwizycja nadchodzi.Nikt, kto zarabia na życie przy pomocy magii czy sztuczek Chaosu nie może spać spokojnie, gdy Inkwizytor pojawi się.

12227192_1009338505790057_8316595878035661783_n.jpg

• Junior Admin
Junior Admin

Dziękuję Ci również za współpracę, począwszy od moderatorów aż po J@. Była to naprawdę ciekawa droga na forum, którą przechodziliśmy obaj mniej więcej w tym samym czasie.

Podziękowania również należą się za rozwój działu graficznego oraz za czas włożony w samo forum, jego szaty graficzne i nie tylko.

A no i nie zapominajmy o pamiątkowym kubku oraz podkładce w stylu Strefy zaprojektowanych specjalnie przez Ciebie na rzecz konkursów, które udało mi się zdobyć i służą mi po dziś dzień <3.

Trzymaj się, no i wszystkiego dobrego :Pepopogerslove:.

• Lubię to! 1
  • Trzymaj się 1
  • Użytkownik

Dzięki za wszystko i powodzenia!

• Trzymaj się 1
  • Zasłużony

Krzysiek nie za szybko? Weź jakiś urlop czy coś może Ci się odwidzi :D Kto będzie różnice teraz robił :( 

• Lubię to! 1
  • Trzymaj się 1
  • Premium
Premium

Powodzenia tam, raczej się nie żegnamy, jak będziesz co jakiś czas prawda.. także co.. Wesołych świąt udanego sylwestra!

• Trzymaj się 1
  • VIP
VIP

Trzymaj się Krzysiek! Wesołych świąt.

• Trzymaj się 1
  • Junior Admin
Junior Admin

Megaa mega szkoda :( moim zdaniem byłeś najlepszym administratorem na forum, z fajnym podejściem, z czystym umysłem w sprawie podejmowania różnych decyzji , żartownisiem bez kija w tyłeczku 🤪 jesteś kreatywną osobą, która jest zawsze chętna do pomocy, nigdy żadnej sprawy nie olewałeś i można było liczyć na Twoje zaaranżowanie i doradzenie 💘 wiec tym bardziej ubolewam nad tą rezygnacją

• Lubię to! 1
  • Trzymaj się 1

heh1111.png

• Premium
Premium

O nie ee 🥲

Trzymaj się Krzysiu 🥲❤️

Edytowane przez BRINA
  • Trzymaj się 1

undefined-Imgur.png.3447e566f90de8ea88260696c6b6fa72.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]