Zasłużony Krzysiek Opublikowano 12 Grudnia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2025 Nick: @ Krzysiek Z jakiej rangi rezygnujesz?: @ Junior Admin@ Grafik Naczelny Powód rezygnacji: Niestety przyszedł i czas na mnie Oczywiście nie żegnam się ze Strefą, tylko i wyłącznie ustępuję ze stanowisk! Na wstępie chciałem podziękować wszystkim użytkownikom, z którymi miałem kontakt ten dobry jaki zły, tymi którzy regularnie brali udział w zabawach graficznych, czy też turniejach! Dziękuje również @ Trivor 'owi za danie szansy na stanowisku J@. Dziękuje@ Anox , @ Dusia , @ Hana_Montana , @ Przyjaciel <3 , @ D3M0N , @ Mr.Alban za współprace! Dziękuje@ Axel , za współprace oraz wprowadzenie mnie w cały klimat J@ i pomaganie gdy miałem problemy z owym stanowiskiem! oraz @ Krip , dzięki któremu otrzymałem szanse działania w dziale graficznym z poziomu Naczelnego, mimo tego co było to w głównej mierze dzięki niemu działałem na strefie tak długo. Dziękuje również chatbox'owym świrom, które umilały mi spędzanie czasu na forum @ MANIA @ FunnyPuma @ ST Seba TD @ Juliusz.C. @ Uriasz ! Jestem tutaj od prawie dwóch lat, praktycznie od samego pojawienia się mojej osoby, działałem w dziale Graficznym, który w późniejszym okresie posprzątałem i postawiłem na nogi, by urozmaicić użytkownikom codzienne funkcjonowanie na forum, niestety z czasem przyszło wypalenie, które widać po aktualnym stanie zabaw w dziale graficznym, od dłuższego czasu nie pojawiają się one. Odwlekałem moją rezygnacje już od dłuższego czasu, ale jak to się mawia co się odwlecze to nie uciecze i czarne chmury zawitały ponownie, dlatego postanowiłem już nie odwlekać i zrobić to co w końcu nastąpić musiało! Nie mam już chęci na "zabawę" na forach kanter strajka, ale jest mi bardzo miło, że ostatnim forum na jakim zagościłem jako ktoś więcej niż użytkownik, była StrefaSkilla! Społeczność jaka tworzy to forum jest piękna, mimo kilku wybryków natury, którzy pokazują pazur, to i tak miło było patrzeć, że nadal CS 1.6 żyje. Oczywiście na forum będę zaglądał co jakiś czas, a i pewnie wbije na DD2 postrzelać Dziękuje za wszystko jeszcze raz Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku Mam nadzieję, że o niczym, ani o nikim nie zapomniałem! Pozdrawiam @ Krzysiek 1 1 1 1 1 14 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 12 Grudnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2025 Trzymaj się i dzięki za wszystko! 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 12 Grudnia 2025 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2025 Trzymaj się Krzysiu 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec dzido Opublikowano 12 Grudnia 2025 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2025 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik clvr Opublikowano 13 Grudnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2025 i po turniejach 1 Odnośnik do komentarza
Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 13 Grudnia 2025 Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2025 Duża szkoda :(. No cóż to do zobaczenia na DD2 i forum 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 13 Grudnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2025 Ehh, ch*j z Ciebie!! gdzie moje różnice??!! XD nie no żartuję! Dzięki Krzychu za tyle czasu świetnych zabaw jak i w pytę (żeby nie mówić brzydko - w ch*j) śmiechu podczas naszych głupawek np odnośnie Pumpelota czy innych rozkmin!! Wiem, że się nie żegnamy na stałe i się jeszcze złapiemy Ty chory poje8ie!! Tobie Też wszystkiego najlepszego na święta i w Nowym Roku 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 13 Grudnia 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2025 Trzymaj się, siemanko ! 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 13 Grudnia 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2025 NO NARA XD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik krzychu_ Opublikowano 13 Grudnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2025 3m sie mordzia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Inkwizytor Opublikowano 13 Grudnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2025 Powodzenia 1 W ręku ostry miecz,lśniąca zbroja na ciele...To Inkwizycja nadchodzi.Nikt, kto zarabia na życie przy pomocy magii czy sztuczek Chaosu nie może spać spokojnie, gdy Inkwizytor pojawi się. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 13 Grudnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2025 Dziękuję Ci również za współpracę, począwszy od moderatorów aż po J@. Była to naprawdę ciekawa droga na forum, którą przechodziliśmy obaj mniej więcej w tym samym czasie. Podziękowania również należą się za rozwój działu graficznego oraz za czas włożony w samo forum, jego szaty graficzne i nie tylko. A no i nie zapominajmy o pamiątkowym kubku oraz podkładce w stylu Strefy zaprojektowanych specjalnie przez Ciebie na rzecz konkursów, które udało mi się zdobyć i służą mi po dziś dzień . Trzymaj się, no i wszystkiego dobrego . 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lekarzyna Opublikowano 13 Grudnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2025 Dzięki za wszystko i powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 13 Grudnia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2025 Krzysiek nie za szybko? Weź jakiś urlop czy coś może Ci się odwidzi Kto będzie różnice teraz robił 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium dope 333 Opublikowano 13 Grudnia 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2025 Powodzenia tam, raczej się nie żegnamy, jak będziesz co jakiś czas prawda.. także co.. Wesołych świąt udanego sylwestra! 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 13 Grudnia 2025 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2025 Trzymaj się Krzysiek! Wesołych świąt. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 13 Grudnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2025 Megaa mega szkoda moim zdaniem byłeś najlepszym administratorem na forum, z fajnym podejściem, z czystym umysłem w sprawie podejmowania różnych decyzji , żartownisiem bez kija w tyłeczku 🤪 jesteś kreatywną osobą, która jest zawsze chętna do pomocy, nigdy żadnej sprawy nie olewałeś i można było liczyć na Twoje zaaranżowanie i doradzenie 💘 wiec tym bardziej ubolewam nad tą rezygnacją 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium BRINA Opublikowano 14 Grudnia 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 (edytowane) O nie ee 🥲 Trzymaj się Krzysiu 🥲❤️ Edytowane 14 Grudnia 2025 przez BRINA 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 14 Grudnia 2025 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 Dziękujemy 💪❤️ 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 14 Grudnia 2025 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi