Strefowicz CwaniaczeK Opublikowano 12 Grudnia 2025 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2025 Nick z CS: CwaniaK Admin banujący: Old Serwer: DD2 Data zdarzenia: 12,12,2025 Steamid: STEAM_0:0:882568232 Opis sytuacji: Hmm więc tak gram sobię jak zwykle na serwerze DD2 I jest sobie taka osoba NON steam ( greg ) który ciągle kampi przed górnym albo na balkonie przed górnym na respie nie było Olda na serwerze nie widział co się dzieje nie będę ukrywał ok zasłużyłem na bana bo powiedziałerm gościowi na mikro Zamknij cipe bo ciągle kampisz przed górnym ... I nagle Old się pojawia na serwerze nie znając sytuacji jebie mi bana z powodem totalny brak kultury 1 dzień .... ?! Ludzie się w jego obecności wyzywają od kurew na serwerze dostają bany na 3H za to XD A ja za takie coś na 1 dzień ( śmieszny old jesteś ) XD Pomijając dla mnie ten czałowiek jest nie kompetentny daje bany jakie chce na ile chce ... co tam walić taryfikator Old według mnie jest niesprawiedliwy to że masz okres old czy jesteś niewyspany czy coś ci nie wnos nie upoważnie cię do tego abyś walił bany jakie chcesz i na ile chcesz bo coś ci się nie podoba ... rozumiem gdyby to był ban na 3H 4H ale nie kur... 1 dzień tym bardziej że był to mój drugi ban od wielu lat jak tu gram na serwerze bo jak wcześniej wspominałem kiedyś tu grałem na innym nicku .... @ Mr.Alban Sam jak byłem adminem kazałeś mi się stosować do taryfikatora i sprawdzać kto ile kiedy i za co jakie miał bany za nim ja dam komuś bana za jakieś przewinienie jak byłem adminem A tu taka akcja ... 1 był na 3H od Hery nawet się z nią nie kócilem bo wiedziałem że ma racje ale nie zgadzam się z tym banem na 1 dzień za takie słowa XD Chyba również Alban musisz zrobić indywidualną rozmowę z szanownym Oldem xD Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.ph Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://zippyshare.day/TVrpML9hPUMkrWj/file h0w, 13 Grudnia 2025 Ban skrócony Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 13 Grudnia 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2025 Jako że odwołanie powiązane jest bezpośrednio ze skargą, to @ Mr.Alban podejmie ostateczną decyzję o długości bana. 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 13 Grudnia 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2025 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi