Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA] [SKARGA] ONLY DD2 - Old

CwaniaczeK

Rekomendowane odpowiedzi

• Strefowicz

1. Twój Nick: CwaniaK 
2. Nick oskarżonego: Old
3. Czas zdarzenia: 12,12,2025 23:53:03
4. IP/SID oskarżonego:  https://steamcommunity.com/id/oldziu
5. Powód skargi: Ban na 1 dzień to chyba lekka wrzesada 
6. Opis sytuacji: Hmm więc tak gram sobię jak zwykle na serwerze DD2  I jest sobie taka osoba NON steam ( greg ) który ciągle kampi przed górnym albo na balkonie przed górnym na respie nie było Olda na serwerze nie widział co się dzieje nie będę ukrywał ok zasłużyłem na bana bo powiedziałerm gościowi na mikro Zamknij cipe bo ciągle kampisz przed górnym ... I nagle Old się pojawia na serwerze nie znając sytuacji jebie mi bana z powodem totalny brak kultury 1 dzień .... ?! Ludzie się w jego obecności wyzywają od kurew na serwerze dostają bany  na 3H za to XD A ja za takie coś na 1 dzień ( śmieszny old jesteś ) XD Pomijając dla mnie ten czałowiek jest nie kompetentny daje bany jakie chce na ile chce ...  co tam walić taryfikator Old według mnie jest niesprawiedliwy to że masz okres old czy jesteś niewyspany czy coś ci nie wnos nie upoważnie cię do tego abyś walił bany jakie chcesz i na ile chcesz bo coś ci się nie podoba ... rozumiem gdyby to był ban na 3H 4H ale nie kur... 1 dzień tym bardziej że był to mój drugi ban od wielu lat jak tu gram na serwerze bo jak wcześniej wspominałem kiedyś tu grałem na innym nicku .... @ Mr.AlbanSam jak byłem adminem kazałeś mi się stosować do taryfikatora i sprawdzać kto ile kiedy i za co jakie miał bany za nim ja dam komuś bana za jakieś przewinienie jak byłem adminem   A tu taka akcja ... 1 był na 3H od Hery nawet się z nią nie kócilem bo wiedziałem że ma racje ale nie zgadzam się z tym banem na 1 dzień za takie słowa XD Chyba również Alban musisz zrobić indywidualną rozmowę z szanownym Oldem xD 
7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): https://zippyshare.day/TVrpML9hPUMkrWj/file

Edytowane przez CwaniaczeK
  • xD 1

• MR.ALBAN zmienił(a) tytuł na [SKARGA] ONLY DD2 - Old
  • zbój z gór

Dwukrotnie zwyzywałeś tę samą osobę, używając wulgarnych i prymitywnych określeń w obecności dwóch administratorów. Zachowanie to było świadome, powtórzone i ignorujące obecność administracji, co jednoznacznie wyklucza możliwość potraktowania sytuacji jako jednorazowego incydentu lub nieporozumienia. W związku z tym została zastosowana surowsza kara, ponieważ nie jest to ani pierwsze, ani drugie tego typu zachowanie z twojej strony na serwerze. Ban jest w pełni uzasadniony i adekwatny do sytuacji.

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Dislike 1
  • Junior Admin
Junior Admin

Z racji tego, że masz tylko 2 bany po 30 min skracam Ci tego. Jeżeli sytuacja się powtórzy to na ulgę nie licz. 

@ h0w bana skracam, odwołanie można zamykać. 

• Dzięki 1
  • Junior Admin
Junior Admin

skarga odrzucona.gif

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]