Użytkownik Exsecratio Opublikowano 14 Grudnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 Nick: Exsecratio Imię: Tomasz Wiek: 26 SteamID: STEAM_0:0:4527041 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 9 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Exsecratio/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Mam duże doświadczenie w tej dziedzinie, również na tej sieci, klikam w większości po nocach czasem od rana. Ostatnio naszło mnie zwątpienie ale chęć działania powróciła i nie zniknie. Kontakt: Steam, Discord, gg jak trzeba Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 Ja jestem na tak, masz ogromnę doświadczenie co można było nie raz zauważyć. Kultury osobistej ci nie brakuje, Amx opanowany na wysokim poziomie, Gt wygląda dobrze oraz twój wiek jest na plus, pomimo wcześniejszej rezygnacji , jestem za tym żeby dać Ci szansę. Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 14 Grudnia 2025 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 Jestem na Tak: +Gt +wiek +doświadczenie +amx 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 14 Grudnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 zapraszam do wypowiedzi. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lutek112 Opublikowano 14 Grudnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 Oczywiście nie podważam Twojego doświadczenie, amx+ doświadczenie + wiek + gt. Tylko 13 września dostałeś admina 12 listopada złożyłeś rezygnację, pytanie czy jak dostaniesz admina czy dalej nie zrezygnujesz? Jestem za okresem próbnym. 1 1 Odnośnik do komentarza
URLOP herka Opublikowano 14 Grudnia 2025 URLOP Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 Ja jestem na Tak +Miał już admina więc można dać szansę +Wiek +Aktywny +Amx +Doświadczenie +Gt Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 14 Grudnia 2025 zbój z gór Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 Posiada bardzo dobre doświadczenie z amx. Jest spokojny, komunikatywny oraz kulturalny. Dużym atutem jest jego aktywność w godzinach nocnych, gdy często brakuje administracji. Uważam, że warto dać mu ponownie kredyt zaufania. Jestem na tak. Powodzenia! 🫰 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 15 Grudnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2025 Widać, że u administracji DD2 masz dobrą opinię, co jest dużym plusem, ale miesiąc temu napisałeś rezygnacje nie podając żadnego powodu. Skąd mam wiedzieć, że za kolejny miesiąc znowu nie napiszesz rezygnacji? Ostatnie 3 tygodnie masz naprawdę mocne, jeśli chodzi o GT. Utrzymaj taką aktywność, pokaż, że Ci zależy, i złóż podanie za jakiś czas. Wtedy będę na TAK. Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 15 Grudnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi