Użytkownik∙ `Bu~zk3N` Opublikowano 22 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Imię: Szymon Wiek: 19 laat Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Otóż na samym początku chciałbym zapanować nad adminami tutejszego admina i zachęcić ich do bardziej aktywniejszej gry na serverze, w drugiej kolejności tworzyć różne konkursy, poprzymować aktywne osoby na rolę admina bo jak wiemy nie jest nas zbyt dużo, a zawsze znajdą się osoby co zepsują nam grę. DLatego chciałbym spróbować swych sił, i pomóc na tylę ile mogę, a myślę że stać mnie na to i moja pomoc dla servera wpłynie bardzo pozytywnie Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: DD2#1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, również posiadałem własne servery, więc z tym nie będzie problemu. Znajomość amxx i panelu (0-10): Nie oszukujmy się, nie każdy zna wszystko jak najlepiej. Mą znajomość ocenię 7-8/10. Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Oczywiście że Tak Coś o sobie: Nazywam się Szymon, w tym roku kończe 19 lat, no i niestety 2 z przodu :< Mieszkam w Województwie Wielkopolskim, na sieć trafiłem właśnie przez server DD2 który mi się spodobał, panuję na nim bardzo dobra atmosfera, nieraz pośmiejemy się, teraz zdarza się to coraz częściej Myślę że to wszystko co mógłbym napisać, dziękuję za uwagę :> Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 22 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Jestem na tak +ładnie napisane podanie +pieniądze -/+czas na forum +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Premium Nie Słyszę Na Prawe Ucho. Opublikowano 22 Lutego 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Hmm ja jestem na Nie dlaczego? - Admina masz krótki okres czasu zaledwie tydzień i chcesz już opiekuna. - Staż na forum. - Rozumiem, że chcesz pomóc, ale to wygląda tak jakbyś leciał na rangi. + Wiek. + Doświadczenie. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Miyu. Opublikowano 22 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 @Vixo XD Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 22 Lutego 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Jestem na nie jak na razie -Ledwo co dostalea admina -Aktywnosc na forum +Staz na forum +Chęć pomocy +podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 22 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi