Użytkownik∙ Marves Opublikowano 22 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Wymień coś, co robią mężczyźni, a kobiety tego nienawidzą. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 22 Lutego 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Np rozrzucają skarpetki Bekają wszędzie Ii jedzą śledzie,,, @Trivor :v 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SLEPNAC OD SWIATEL Opublikowano 22 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Obgryzaja paznokcie , podczas uprawiania milosci nie sciagaja skarpetek, zdradzają siedza pol dnia na silowni i robia setki sweet foci do lustra z naprezona klata i bicepsem, porownuja swoje dziewczyny do swoich bylych ( a moja była robiła to tak, moja była to , moja była tamto ) + 1000 innych rzeczy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 22 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Przede wszystkim jak zobaczą fajna dupe to się na nią patrzą cycki itp wiem bo sam to robię xd jak by moja narzeczona to przeczytała to chyba rozwód xd no ale cóż prawdę pisze. Obgryzanie paznokci wiem jak to wkurwia moja narzeczona puszczanie bakow i jedzenie cebuli xd Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 23 Lutego 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi