Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 22 Grudnia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2025 Witajcie Strefowicze! Z okazji Świąt Bożego Narodzenia administracja forum przygotowała dla Was konkurs z fantastycznymi nagrodami! 🎁✨ Na czym polega konkurs? Waszym zadaniem jest przesłanie zdjęcia, pracy plastycznej (np. wykonanej w Paint, na kartce papieru, lub w innej formie artystycznej) albo materiału własnego autorstwa związanego ze świętami – może to być nawet krótka historyjka! Konkurs trwa od teraz do piątku 27.12.2025 23:59. Wyniki będą ogłoszone 30/31 grudnia o 20:00. Kategorie prac konkursowych: 1. Zdjęcie choinki – z dołączoną karteczką „StrefaSkilla.pl” i Twoim nickiem. 2. Zdjęcie prezentów – z dołączoną karteczką „StrefaSkilla.pl” i Twoim nickiem. 3. Zdjęcie świątecznych ozdób – (np. w pokoju, ogrodzie itp.), z karteczką „StrefaSkilla.pl” i Twoim nickiem. 4. Zdjęcie potraw z wigilijnego stołu – z dołączoną karteczką „StrefaSkilla.pl” i Twoim nickiem. 5. Rysunek o tematyce świątecznej – może przedstawiać święta, administrację w świątecznej scenerii, lub innych użytkowników forum. 6. Zdjęcie w przebraniu świątecznym – z dołączoną karteczką „StrefaSkilla.pl” i Twoim nickiem. 7. Krótki opis – Co jest dla Ciebie najważniejsze w czasie świąt? Czy przygotowałeś prezenty dla bliskich, a może podzielisz się tym, co sam dostałeś? 8. Nagranie głosowe – np. śpiew piosenki o tematyce świątecznej, w którym uwzględnisz swój nick w tekście. Nagrody: I Miejsce: Prezent zamówiony na wybrany przez Ciebie paczkomat w cenie około 150zł + ranga zrobiona specjalnie pod Święta II Miejsce: PSC lub przelew o wartości 50zł + ranga zrobiona specjalnie pod Święta III Miejsce: Svip/Skoczek na wybranym serwerze Cs 1.6/2 na 2 miesiące + ranga zrobiona specjalnie pod Święta Uczestnictwo: Wybranie usługi na serwer lub na forum --> Svip/Skoczek/Vip/Premium/Reputacja (Usługi są dodawane na 7dni) Aby konkurs się odbył musi wziąć minimum 5 użytkowników udział! 7 1 3 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 23 Grudnia 2025 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2025 5 3 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 24 Grudnia 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2025 nr.7 Dla mnie w święta najważniejszy jest spokój i to, że w końcu wszyscy są razem w jednym miejscu. Nie ma szkoły, nie ma ciągłego biegania, można normalnie pogadać i pośmiać się przy stole. Lubię też ten klimat wieczorami, kiedy w domu jest cicho i świecą lampki. Prezenty są fajne, ale bez przesady. Ja starałem się kupić coś sensownego, a nie na odwal. Sam dostałem skórzany portfel. Może brzmi nudno, ale serio się ucieszyłem, bo stary już ledwo się trzymał. Czasem takie proste rzeczy są najlepsze. 3 2 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 27 Grudnia 2025 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 28 Grudnia 2025 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi