VIP MnX Opublikowano 23 Grudnia 2025 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2025 Cześć! Oto nowa seria w dziale graficznym, szczerze powiedziawszy zobaczyłem ten dział dopiero wczoraj i tak się zastanawiałem co miała osoba na myśli tworząc go a jak ja go mogę wykorzystać i tak sądząc po nazwie to będzie prosta zabawa. Podstawowe informacje: 1. Dostajecie pixel, np. z mapy de_dust2, i musicie zgadnąć, że jest to właśnie mapa de_dust2 (będą różne formaty pixeli ze skina, miejscówki, np. piach, oraz pixele mogą pochodzić ze wszystkich gier serii Counter-Strike, tj. 1.6/Source/CS2). Dodatkowo w każdej grze będziecie mieć pytanie bonusowe, za które dostajecie 15 farbek — za poprawną odpowiedź jest 20 farbek do sklepu! Jeśli chcecie i będziecie chcieli, to zwiększymy nagrodę. Jeżeli są jakieś pytania, walcie śmiało na czacie lub w prywatnej wiadomości. Wszystkie informacje znajdują się TUTAJ! - Regulamin warto przeczytać! Podajcie nazwe tej miejscówki! Wymagana jest ogólna nazwa, nie ma na to jakiejś wymyślonej - prosta miejscówka. Gra: Counter-Strike 1.6 Mapa: xxx Pytanie bonusowe: Czy ten pixel pochodzi z miejsca, po którym można chodzić/skakać, czy z elementu, który jest tylko dekoracją? Jeśli ktoś ma jakieś tipy bądź uwagi do serii śmiało mi podsyłajcie 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 23 Grudnia 2025 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2025 Skrzynki w piachu dd2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 23 Grudnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2025 Pixel pochodzi z miejsca po którym można chodzić/skakać. 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 24 Grudnia 2025 VIP Autor VIP Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2025 @ BOA DUPCZYCIEL - chodziło sprecyzowanie miejscówki czyli po prostu "Piach", ale zaliczam bo padło tam słowo klucz Następnym razem się nie ugnę + 20 farbek @ Przyjaciel <3 - Dokładnie + 15 farbek Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 25 Grudnia 2025 VIP Autor VIP Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi