Użytkownik BanneD Opublikowano 22 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 (edytowane) Witam mam problem bo nie pokazuje mi "Top15" itp na innych serwerach tak samo da sie to naprawic?? Jak coś to na steam! To jest! Edytowane 22 Lutego 2019 przez NoMercy. Clear Boy Odnośnik do komentarza
Premium Nie Słyszę Na Prawe Ucho. Opublikowano 22 Lutego 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Odinstaluj i zainstaluj sobie csa i moze to ci pomoze Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 22 Lutego 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 @MamNick_ Już to robiłem! Clear Boy Odnośnik do komentarza
Premium Nie Słyszę Na Prawe Ucho. Opublikowano 22 Lutego 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 @NoMercy.No to nie mam pojecia Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 6 Marca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 2 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi