Moderator T Mis Bim Opublikowano 28 Grudnia 2025 Moderator T Moderator T Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 (edytowane) Nick: ZjaranyDziadek. Imię:Jakub Wiek:22 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:Nie Doświadczenie z amx[1-10]:6 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/ZjaranyDziadek./54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Ponieważ jestem osobą kulturalną a także ogarniętą. Posiadam doświadczenie jako Admin i myślę ze kolejna para rąk sie przyda do pomocy i przede wszystkim bardzo szybko uczę sie nowych rzeczy. Kontakt: Steam, Forum, FB Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Steam ID: STEAM_0:0:558803370 Edytowane 29 Grudnia 2025 przez ZjaranyDziadek. Dodanie steam id Mr.Alban, 29 Grudnia 2025 Uzupełnij wzór dodając steamid 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2025 Kultura na wysokim poziomie, jesteś aktywną osobą , GT jest na plus , Amx da się nauczyć , więc bez obawy, jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 29 Grudnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2025 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 zapraszam do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 herka Opublikowano 29 Grudnia 2025 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2025 +Aktywny +Kultura +GT +Wiek +/- amx da się nauczyć Ja jestem za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chmieluuuuuuuuuuuu Opublikowano 29 Grudnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2025 +GT +Kultura +Wiek Za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza
Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 29 Grudnia 2025 Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2025 Na tak: -gt, -kultura, -opanowanie, -wesoły człowiek, -amx podciągnie sie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lutek112 Opublikowano 29 Grudnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2025 Myślę że warto dać mu szansę, ogarnięty, kulturalny, aktywny. Jestem na TAK 1 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2025 Okres próbny tak +GT +Wiek +Kultura +Zgłasza na u@ Jak byś miał jakieś wątpliwość albo problem z amx mogę pomóc zawsze Odnośnik do komentarza
Moderator old Opublikowano 30 Grudnia 2025 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2025 Spełnia wymagania wiekowe, posiada sprawny mikrofon oraz przyzwoite doświadczenie z amx. Z wypowiedzi i zachowania na serwerze można zauważyć, że jest osobą kulturalną i ogarniętą, bez zbędnych konfliktów. Dodatkowa para rąk do pomocy na pewno się przyda, a chęć nauki to ważna cecha u kandydata na admina. Dałbym okres próbny, moim zdaniem warto dać szansę. 1 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 30 Grudnia 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2025 Jestem na Tak. Brakuje ogarniętej osoby na stanowisku admina, mam nadzieję że Twoja chęć pomocy będzie równa zaangażowaniu mam wrażenie że jako jeden z niewielu (obecnych adminów) rozumiesz czym jest amxx i podawanie znajomości na 6 faktycznie takie jest Ponadto wiek na +, co do doświadczenia się przekonamy, aczkolwiek jestem optymistą. Z minusów bo takie też są- podanie, mogłoby być trochę bardziej rozwinięte 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 30 Grudnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2025 Przyjmuję, odbierz rangę w odpowiednim dziale i zgłoś się do mnie na steam. 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 30 Grudnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi