Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trivor Opublikowano 3 Stycznia Właściciel Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Awans/Degradacja: Awans Nick: @ D3M0N Z rangi: Moderator Na rangę: J@ test Powód: Naturalna kolej rzeczy, najdłużej na modzie, aktywność mimo wzlotów i upadków sieci więc uważam, że awans zasłużony. Temat zostawiam otwarty - można gratulować bądź wyrazić swoje argumenty przeciw. 7 4 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 3 Stycznia Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Moje gratulacje 🥳 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 3 Stycznia Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Gratulacje 🙌 1 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 3 Stycznia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Gratulacje 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 3 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Sprzeciw!! Jak można zostawiać Albana samego?! Nie no oczywiście, że gratki. Zasłużone Panie Demonie 1 1 Odnośnik do komentarza
de de9 Opublikowano 3 Stycznia de Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia dał mi bana, urazę pamiętam xd mam w serduszku mordo xd, ale powodzenia! 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lutek112 Opublikowano 3 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Gratulacje 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 3 Stycznia Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Gratulacje Depresja 3 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 3 Stycznia VIP VIP Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Gratki 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Inkwizytor Opublikowano 3 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Gratulacje 1 1 W ręku ostry miecz,lśniąca zbroja na ciele...To Inkwizycja nadchodzi.Nikt, kto zarabia na życie przy pomocy magii czy sztuczek Chaosu nie może spać spokojnie, gdy Inkwizytor pojawi się. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 3 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Moje czasy jak weszło T 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 4 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Gratulacje, zasłużone 1 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 4 Stycznia Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Gratki 👏🏻👏🏻 1 1 Odnośnik do komentarza
URLOP herka Opublikowano 4 Stycznia URLOP Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Gratulacje ☺️ 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 4 Stycznia Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Gratulacje, zasłużone w 100%, za samo to iż modem chciałeś zostac z własnej inicjatywy by pomóc, do tego spory czas działasz bez żadnych problemów! 👍 1 1 Odnośnik do komentarza
Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 4 Stycznia Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Gratulacje.Pomimo dwóch Warnow 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mów mi Papa Roberto Opublikowano 5 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Mimo, niesmaczków uważam, że trzeba odróżnić to od roli wykonywania obowiązków jako moderatora. Nie spędzam na forum dużo czasu, a w szczególności jako zalogowany, tylko jako gość. To przez praktycznie ostatnie 8-10 miesięcy zrobił kawał dobrej roboty, zachowując estetykę na forum, kulturę i spokój. Gratulacje! 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 7 Stycznia Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi