Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 4 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Skok na bungee czy ze spadochronu? 2 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 4 Stycznia zbój z gór Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Skok ze spadochronu, ponieważ daje więcej czasu na oswojenie emocji, podziwianie widoków i poczucie „latania”! 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 4 Stycznia Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Skok ze spadochronu, ale i tak bym się bał. 😁😆 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lutek112 Opublikowano 4 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Skok ze spadochronu 2 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 4 Stycznia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia (edytowane) Skok ze spadochronu bo można podziwiać widoki Edytowane 4 Stycznia przez ZjaranyDziadek. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 4 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia tutaj mam tak jak większość - skok ze spadochronu. Tak jak Old napisał - można się bardziej oswoić z emocjami, no i kontynuując myśl resztę - więcej będzie podziwiania widoków 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 4 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Skok ze spadochronu 2 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 4 Stycznia VIP VIP Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Spadochron 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor wujas_ Opublikowano 5 Stycznia SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Zdecydowanie spadochron. 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 5 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Moim marzeniem był skok ze spadochronu, ale przed tym postanowiłam skoczyć na bungee, aby się przekonać jak to jest i już mi się odechciało skakać ze spadochronu 😂 jeszcze się nabawiłam lęku wysokości, którego wcześniej nie miałam (już później co stałam nad jakąś wysokością to czułam , że zaraz będę musiała skoczyć i zaczynało mi się w głowie kręcić, z czasem się to ogarnęło) 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mów mi Papa Roberto Opublikowano 5 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Zdecydowanie skok z spadochronu, by móc bardziej doceniać to, że "żyję" 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 5 Stycznia Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi