Użytkownik Dawid.! Opublikowano 6 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Może była by możliwość nominacji map przez graczy. /maps i gracze nominują przez tą lkomende swoje mapy. A druga sprawa. Zauważyłem że nie ma vipa dla steam. Może można wprowadzić aby steam miało co rundę m4 i Ak do wyboru? plus granaty, kamizelka 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 7 Stycznia Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Jestem za. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Stycznia Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Vip dla steam powinien być, zobaczcie o dajcie znać w tym temacie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dawid.! Opublikowano 7 Stycznia Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia W dniu 7.01.2026 o 13:16, Trivor napisał(a): Vip dla steam powinien być, zobaczcie o dajcie znać w tym temacie Nie mam wyboru broni. Muszę co rundę wszystko kupować. Jeszcze jedna sprawa, może warto wprowadzić medale, tak jak jest na dd2? W sumie fajne to jest 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Stycznia Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia A vipa masz w tagu i liście VIP-ów? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dawid.! Opublikowano 7 Stycznia Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) W dniu 7.01.2026 o 15:23, Trivor napisał(a): A vipa masz w tagu i liście VIP-ów? Niech ktoś inny wejdzie bez admina i sprawdzi. Może to ja mam tylko taki problem. Edytowane 7 Stycznia przez Dawid.! 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Stycznia Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Od next mapy powinno dzialac 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 9 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi