Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MR.ALBAN Opublikowano 8 Stycznia Junior Admin Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Witam po długiej przerwie w serii pt. "Pod Ostrzałem". Dziś na naszym celowniku znalazł się dobrze wszystkim znany admin DD2 oraz moderator w okresie testowym. @ old . Zapytałem kilka osób z forum oraz serwera co o nim sądzą. Zapraszam do czytania! Anonimowa opinia nr. 1 --> Miła jednakże poważna osoba. Jest bardzo konsekwentny, nie ważne w jakim temacie. Można z nim pożartować, zawszę chętny do pomocy. Anonimowa opinia nr. 2 --> Old to naprawdę porządny chłopak i świetny admin, który trzyma serwer w ryzach bez niepotrzebnego pajacowania. Pochodzi z Podhala, więc twardy charakter ma we krwi. byle co go nie ruszy, ale jeśli ktoś zacznie obrażać innych graczy, to Old reaguje szybciej niż AWP na midzie hahaha, ale to mi się bardzo w nim podoba. Uczciwy, spokojny, ogarnięty, i z jako jednym z nielicznych moglibyśmy napić się wspólnie dobrego piwka 💪. Anonimowa opinia nr. 3 --> Oldzik topowy i najbardziej doświadczony admin. Zawsze ogarnięty, szybka reakcja i konkretna decyzja. Widać progres i wspinanie się po szczeblach w strefie, aż miło patrzeć 😄 Choć nocą mógłby czasem dać nam trochę więcej luzu 😉. Anonimowa opinia nr. 4 --> Old spoko ziomek ale często wybucha o byle gówno. Nie raz nie dwa banował ludzi za to ze dla żartu się wyzywają, często wyrzuca ludzi z AFK. Czasami go nie rozumie pod względem żartów, nie wiem czy Chłop nie zna się na żartach. Ciekawi mnie tylko ile ma lat bo po głosie to dał bym z 40+. Szczerze nie na widzę go ale Kocham twój ukochany fan i za razem wielbiciel. Anonimowa opinia nr. 5 --> Niby człowiek zna jakąś dekadę tego gagatka, ale dalej nie wie co można krótkiego o nim powiedzieć, żeby nie zanudzać czytelników. Przede wszystkim należy wspomnieć, że to wyjątkowo uparty góral, a przy tym wytrwały, solidny, skrupulatny służbista. Zawsze na 100% stara się realizować swoje obowiązki i stara się trzymać sztywno swoich reguł/zasad. Dobrze gra w cs'a i wydaje mi się, że równie dobrze wykonuje swoją "pracę" jako admin. Nie wiem jak teraz, ale swego czasu lubił rozmawiać z ciekawymi ludzmi, raczej unikał skrajnej patologii czy pozerów. Dobry z niego chłop. Anonimowa opinia nr. 6 --> Oldzik wydaję się byc normalny pod kazdym względem.Jest cichy.spokojny,opanowany.Ale jak go ktoś wkurzy to trzeba uciekac. Anonimowa opinia nr. 7 --> Kazdy mysli, ze Old jest cichy i spokojny - jest ale dla ludzi ktorym nie ufa. Dla koleżków jest miły i ciepły, czasami aż za ciepły hah. Anonimowa opinia nr. 8 --> Old to "postrach" serwera dd2, ale tylko dla ludzi, którzy szukają czegoś więcej niż gry (wyzwisk, kłótni, dram), chodź wcześniej upomni, da szansę a później, właściwie reaguje. Kiedy przemówi, masz wrażenie, że właśnie sobie zrobił przerwę od jedzenia stali i popijania jej kwasem, że narodził się w ogniu Muspelheim pierwszy potomek Tyra, a gdzieś tam w środku jest wielkie dobro i wrażliwość, pewnie na nie jednym filmie uronił by łzę. Wielki plus za to, że nie gra po używkach, przez co podejmuje racjonalne, adekwatne do sytuacji decyzje. Anonimowa opinia nr. 9 --> Pozytywny,trzymający fason na serwerze, i bardzo aktywny na forum. Anonimowa opinia nr. 10 --> Szczerze mówiąc nie miałem jakiejś większej relacji z @old, ale śmiało mogę powiedzieć, że jest to osoba spokojna, raczej bezkonfliktowa, jako admin też sobie dobrze radzi zobaczymy jak to będzie z moderatorem, jak na razie świetnie sobie radzi . 6 5 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 8 Stycznia Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Fajne 2 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 8 Stycznia zbój z gór Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Dzięki wszystkim za opinie! Nie spodziewałem się aż tak barwnych opisów mojej osoby. Cieszę się, że moja robota na serwerze i forum jest zauważana i w większości odbierana pozytywnie. Staram się po prostu trzymać porządek, reagować fair i być w porządku wobec ludzi.. czasem twardo, czasem spokojnie, zależnie od sytuacji. A co do wybuchów, afk, nocnego braku luzu i wieku 40+… cóż... góral ma swoje prawa, hahahaha Dzięki też za konstruktywną krytykę, bo bez niej nie ma progresu!!! Jeszcze raz dzięki za poświęcony czas i wszystkie słowa. 4 4 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 9 Stycznia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Perfect 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 12 Stycznia Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi