Użytkownik gilu Opublikowano 9 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) Opis błędu: Skaczące choke podczas gry Miejsce występowania: Cały czas Screen/nagranie: Na ss widoczny plik co próbuje się pobierać raz na 2-3 mapy. Problem tylko na dd2, na ffa nie występuje skaczący choke jakby nie mogło pakietów pobrać,, spójność plików i reinstall nie pomaga, zmiana ustawień rate, updaterate nie pomagają. CPU podczas gry zużywa około 10% GPU pracuje na poziomie 50%, sterowniki sieciowe aktualne. Internet również nie jest przyczyną i się tak zastanawiam czy może ktoś wie co to za plik się próbuje pobrać lub macie go w swoich folderach by go udostępnić? Bo nie mam innych pomysłów co może odpowiadać za te skoki choke niż ten plik. Z tego co wiem skaczące choke nie tylko u mnie występuje więc może niektórzy mają ten sam problem. Więc jeśli ktoś jeszcze ma jakieś sugestie to prosiłbym o pomoc. EDIT: Można zamknąć, problem rozwiązany za pomocą zwiększenia rate na 100000 Edytowane 10 Stycznia przez gilu Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 10 Stycznia Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi