Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 9 Stycznia Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Nick: @ h0w aka kula Imię: Adrian Wiek: już 29 SteamID: STEAM_0:1:21397032 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 8 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/h0w%3F! |/54.38.58.82:27015/ https://www.gametracker.com/player/Kula rozpierdula * * * */54.38.58.82:27015/ (po przyjęciu podania zostanę przy nicku h0w?! | na serwerze) Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Byłem już wcześniej administratorem na tym serwerze i z tego co wiem, nie było do mnie żadnych zastrzeżeń. Swoje obowiązki zawsze wykonywałem sumiennie i na 100%, a często nawet więcej. Posiadam duże doświadczenie w pracy z AMX oraz bardzo dobrą znajomość mechaniki gry. Jestem osobą kulturalną, opanowaną i bezkonfliktową — nie mam problemów z komunikacją z pozostałymi użytkownikami naszej sieci. Zawsze staram się pomóc i reagować szybko na zgłoszenia. Wiem, że w październiku (nie mylić z ubt :D) zrezygnowałem z funkcji admina, co było podyktowane sprawami prywatnymi - wszystko zostało wyjaśnione. Kontakt: Steam; forum Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak @ Siusiu majtek mylisz UBT z adminem ponadto nic nie muszą nadawać od nowa bo nic nie zabrali @ Dusia 2 skargi na adminów są napisane poza rangą Wszystkie inne na randze admina. Ponadto przeczytaj tą skargę jeszcze raz zanim napiszesz coś odnośnie skargi na mnie, tylko tym razem ze zrozumieniem 6 2 2 1 Odnośnik do komentarza
Uriasz Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Na Tak! + koń how jaki jest każdy widzi + znany i doświadczony dobry admin + potrafi ogarnąć tę robotę + gt odpowiednie + kultura i samozachowanie Dobra dość tych uprzejmości bierzcie go z powrotem 2 1 Odnośnik do komentarza
Siusiu majtek Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Jestem na NIE - Niedawno pisałeś rezygnacjie z rang - Brak stabilności Zaś odejdziesz w najmniej odpowiednim momencie. Bez sensu - Brak zaufania Każdorazowe nadawanie uprawnień, dodawanie do grup na Steam/Discordzie i konfiguracja plików serwerowych (users.ini) to dodatkowa praca dla opiekuna serwera. Też bezsensu 2 1 1 6 Odnośnik do komentarza
Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 9 Stycznia Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Jestem na tak: - doświadczenie, - znany, - kulturalny, - zaufany - gt, - nie mam problemu z dodaniem na Steam, żeby zgłosić cheatera 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 9 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Na razie również jestem na nie niedawno zrezygnowałeś z UBT, a już się wybierasz znów na rangę admina z której też nie tak dawno zrezygnowałeś w październiku zrezygnowałeś z admina i dopiero wtedy zacząłeś pisać skargi na adminów, a za Twojej kadencji jakoś takich skarg nie pisałeś co dziwnie wygląda, jak byś „kolegów z adm” nie chciał podpierdzielać, a nie tak powinno to wyglądać była na Ciebie skarga z powodem między innymi, że masz wywalone w obowiązki i nie reagujesz na zgłoszenia graczy na serwerze, gdzie po logach okazało się to prawdą i została Ci zwrócona uwaga. jesteś impulsywny i próbujesz swoimi działaniami pod wpływem emocji coś udowodnić/ugrać Nie wiem czy to jest dobry pomysł brać „starych adminów” z powrotem na rangi, administracja powinna w większym stopniu się zmienić z czasem, aby na serwerze zmienić ten dziwny klimat + po prostu dać jakimś innym nowym osobą szanse na tej randze 4 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 9 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia @ Admin CS 1.6 ONLY DD2Zapraszam do wypowiedzi 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Numer Jeden Opublikowano 9 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Na tak, jedyny z adminów który grał i miał oczy dookoła głowy, nie trzeba mu pisać zgłoszenia bo sam widzi co sie dzieje w grze i czy ktoś lata spalony. Aktywny, wie jak rozpoznać cheatera. Osoba komunikatywna, jedna z nielicznych które szanuje, takich adminów potrzeba jak najbardziej, nie takich od "kultury" których jest na pęczki i dają zero wkładu od siebie, uczciwy i inteligentny gość. Poza tym swoje pokazał jako UBT i admin więc nie trzeba sie rozpisywać za bardzo. 2 1 2 Odnośnik do komentarza
Moderator T Mis Bim Opublikowano 9 Stycznia Moderator T Moderator T Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia No misiu kolorowy jestem na TAK" +Wiek +Gt +amx +znany +doświadczenie 1 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Twoje doświadczenie jest niepodważalne i to zdecydowanie działa na Twoją korzyść. Choć zdarza Ci się podejmować decyzje impulsywnie — jak chociażby w przypadku rezygnacji ,uważam, że masz tzw. głowę na karku i bardzo dobrze odnajdujesz się w dynamicznych sytuacjach. Zawsze wiesz, jak reagować i co zrobić w danym momencie. Jesteś osobą pomocną, zarówno wobec graczy, jak i samej administracji, a Twoja aktywność oraz coraz lepsze wyłapywanie błędów w jej działaniach świadczą o rosnącej świadomości i odpowiedzialności. Mam nadzieję, że przełoży się to również na unikanie podobnych potknięć w przyszłości. Z mojej strony tyle , jestem na tak Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 herka Opublikowano 9 Stycznia Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Na tak +Wiek +Aktywny +Doświadczenie +Miał już admina +Amx +GT Można dać mu szansę 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mów mi Papa Roberto Opublikowano 10 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Nigdy nie mam w zwyczaju się wypowiadać na jakie kolwiek kandydatury, bo z natury mi się nie chce, ale tutaj aż ręka sama się prosi o jakie kolwiek pisanie. Rola admina wymaga opanowania, kultury osobistej i umiejętności współpracy z innymi graczami. W Twoim przypadku widoczna jest impulsywność, toksyczne zachowanie, częste używanie wulgaryzmów oraz postawa osoby „wszystkowiedzącej”, co prowadzi do konfliktów zamiast ich rozwiązywania, a kiedy ktoś stwierdza fakty, to Ty nie potrafisz ich przyjąć. Jesteś w moich oczach żartem, jak całe to podanie. Tobie aczkolwiek podziękowałbym w jakiej kolwiek roli na tym forum, miałeś swoje szanse, nie wykorzystałeś ich. Mogłeś wziąć urlopy, prywatnie rozegrać to jakoś z chłopakami z administracji, tak to byś dalej siedział i sobie adminował. I nie masz prawa o sobie mówić, że jesteś kulturalnym typem czy bezkonfliktowym. Natomiast z plusów mogę wymienić doświadczenie, znajomość. 3 3 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia (edytowane) Okres próbny ponieważ wyżej komentarze pokazują jakieś niedociągnięcia 🤣 + Wiek + GT + Doświadczenie + Amx + Znajomość z administracją +/- znajomość z graczami jak widać po wcześniejszych komentarzach Edytowane 10 Stycznia przez Soban Odnośnik do komentarza
Użytkownik gilu Opublikowano 10 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Na tak +Doświadczenie +GT +AMX Nie potrzebna rezygnacja ale cóż może how miał jakieś noworoczne postanowienia. Po resecie bansa 2 razy robione ss graczom, rozumiem, że stali użytkownicy wspomagaczy są na czarnej liście ale wydaje mi się, że człowiek z doświadczeniem, zwłaszcza w ubt przyda się na dd2 bo na pewno zlecą się niedługo michałki odpalone, a za kulturę to każdy admin może dać bana. 1 1 Odnośnik do komentarza
Fawe Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Pewnie że tak +AMX na bardzo dużym poziomie +Wiek +Staż +Każdy zna cię na serwerze 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dawid.! Opublikowano 10 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Oczywiście jestem na tak. To, że ktoś zrezygnuje nie wyklucza go z ponownego bycia adminem. Czasami ktoś też potrzebuje odpoczynku od danej funkcji. Często bywa na serwerze jak i na forum. Kolejna osoba przyda się do pracy. 1 Odnośnik do komentarza
Donator KOMORNIK123 Opublikowano 10 Stycznia DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia +Doświadczenie + Amx + Był już tu adminem i dobrze mu szło.. Jest na Tak Powodzenia NIE ma co się przejmować wypowiedziami fanów niektórych 1 2 Odnośnik do komentarza
Miss BRINA Opublikowano 10 Stycznia Miss Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Jeśli tu będzie jakiekolwiek zastrzeżenie co do przyjęcia tego oto osobnika to chyba usunę csa XD Jak dla mnie jeden z nielicznych adminów, który jak mówił, że zrobi porządek to go robił, zawsze wywiązywał się z obowiązków, miły, sympatyczny i kulturalny ( kto jest bez winny i nie pisał jakiś głupot niech pierwszy rzuci kamieniem, bo screeny to na każdego można znaleźć) Fakt zrezygnował całkiem niedawno ale pisał też, że z myślą że admini sobie poradzą bo jest ich sporo, co do tego to chyba nie trzeba się wypowiadać czy sobie radzą (bez obrazy, nie mówię o wszystkich). +Wiek +GT +AMx +Doświadczenie +Kultura W końcu odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu ✨ 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik krzychu_ Opublikowano 10 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Jak najbardziej na tak!! +amx +doświadczenie +GT +wiek +Był tu dobrym adminem Powodzonka mordzia!!! 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lekarzyna Opublikowano 10 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Wiadomo, że na tak +Wiek +Gt +amx +znany +doświadczenie 1 1 Odnośnik do komentarza
de de9 Opublikowano 10 Stycznia de Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Miałem nic nie pisać, ale ile osoba decyzyjna chce się namyślać, chce wrócić topowy admin, to nie powinno mu się dawać szansy, ale pozwolić wrócić i tyle. Jedyne co może się zdążyć to plus dla serwera. @ Dusia ma trochę racji, wytkał adminom błędy i słusznie, czy to robił wcześniej, trochę za krótko gram, ale coś w tym może być. Jedno wiem, wytykał adminom błędy jak grał a sam nim nie był i miał dużo racji. Wystarczy wejść na serwer i zobaczyć jak to działa. Admin gra i jak "zginie" może coś zobaczy how był inny. Jednak jestem dość obiektywny i potwierdzam zdanie, że jest bardzo impulsywny, nawet nie skłamie, że potrafi dowalić do pieca ( ale to widziałem jak nie był adminem) jestem na TAK 3 1 Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 Rh. Opublikowano 10 Stycznia UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Jestem na tak: + steam + wiek + doswiadczenie większość powyższych postów raczej nie ma na celu wprowadzenia coś do dyskusji, ale "odgryzienia się" 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 10 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Szybki powrót, ale jesteś bardzo dużym wzmocnieniem jako admin dla serwera dd2. Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej. Odbierz range w odpowiednim dziale. 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 10 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi