Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PRZYJĘTE] [ADMIN DD2 #1] - h0w?! |

h0w

Rekomendowane odpowiedzi

• Opiekun UBT CS 1.6

Nick: @ h0w aka kula
Imię: Adrian
SteamID: STEAM_0:1:21397032
Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie
Doświadczenie z amx[1-10]: 8 
Czas spędzony na serwerze (link do GT):

https://www.gametracker.com/player/h0w%3F! |/54.38.58.82:27015/ 

https://www.gametracker.com/player/Kula rozpierdula * * * */54.38.58.82:27015/ (po przyjęciu podania zostanę przy nicku h0w?! | na serwerze)

Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak
Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Byłem już wcześniej administratorem na tym serwerze i z tego co wiem, nie było do mnie żadnych zastrzeżeń. Swoje obowiązki zawsze wykonywałem sumiennie i na 100%, a często nawet więcej. Posiadam duże doświadczenie w pracy z AMX oraz bardzo dobrą znajomość mechaniki gry. Jestem osobą kulturalną, opanowaną i bezkonfliktową — nie mam problemów z komunikacją z pozostałymi użytkownikami naszej sieci. Zawsze staram się pomóc i reagować szybko na zgłoszenia. Wiem, że w październiku (nie mylić z ubt :D) zrezygnowałem z funkcji admina, co było podyktowane sprawami prywatnymi - wszystko zostało wyjaśnione.

Kontakt: Steam; forum
Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak

@ Siusiu majtek mylisz UBT z adminem ;) ponadto nic nie muszą nadawać od nowa bo nic nie zabrali :)

@ Dusia 2 skargi na adminów są napisane poza rangą ;) Wszystkie inne na randze admina. Ponadto przeczytaj tą skargę jeszcze raz zanim napiszesz coś odnośnie skargi na mnie, tylko tym razem ze zrozumieniem ;) 

• Lubię to! 6
  • Super 2
  • Ha ha 2
  • Wow! 1

XDD1.png

Na Tak! 
+ koń how jaki jest każdy widzi :D
+ znany i doświadczony dobry admin
+ potrafi ogarnąć tę robotę
+ gt odpowiednie
+ kultura i samozachowanie
Dobra dość tych uprzejmości bierzcie go z powrotem :D 

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1

Jestem na NIE 

- Niedawno pisałeś rezygnacjie z rang

- Brak stabilności  Zaś odejdziesz w najmniej odpowiednim momencie. Bez sensu

- Brak zaufania Każdorazowe nadawanie uprawnień, dodawanie do grup na Steam/Discordzie i konfiguracja plików serwerowych (users.ini) to dodatkowa praca dla opiekuna serwera. Też bezsensu 

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Ha ha 1
  • xD 6
  • Spamer Strefoboxa

Jestem na tak:

- doświadczenie,

- znany,

- kulturalny,

- zaufany :)

- gt, 

- nie mam problemu z dodaniem na Steam, żeby zgłosić cheatera :) 

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Junior Admin

Na razie również jestem na nie

niedawno zrezygnowałeś z UBT, a już się wybierasz znów na rangę admina z której też nie tak dawno zrezygnowałeś

w październiku zrezygnowałeś z admina i dopiero wtedy zacząłeś pisać skargi na adminów, a za Twojej kadencji jakoś takich skarg nie pisałeś co dziwnie wygląda, jak byś „kolegów z adm” nie chciał podpierdzielać, a nie tak powinno to wyglądać 

była na Ciebie skarga z powodem między innymi, że masz wywalone w obowiązki i nie reagujesz na zgłoszenia graczy na serwerze, gdzie po logach okazało się to prawdą i została Ci zwrócona uwaga. 

jesteś impulsywny i próbujesz swoimi działaniami pod wpływem emocji coś udowodnić/ugrać 

Nie wiem czy to jest dobry pomysł brać „starych adminów” z powrotem na rangi, administracja powinna w większym stopniu się zmienić z czasem, aby na serwerze zmienić ten dziwny klimat + po prostu dać jakimś innym nowym osobą szanse na tej randze 

• Lubię to! 4
  • Super 1
  • Wow! 1

heh1111.png

• Użytkownik

Na tak, jedyny z adminów który grał i miał oczy dookoła głowy, nie trzeba mu pisać zgłoszenia bo sam widzi co sie dzieje w grze i czy ktoś lata spalony. Aktywny, wie jak rozpoznać cheatera. Osoba komunikatywna, jedna z nielicznych które szanuje, takich adminów potrzeba jak najbardziej, nie takich od "kultury" których jest na pęczki i dają zero wkładu od siebie, uczciwy i inteligentny gość. Poza tym swoje pokazał jako UBT i admin więc nie trzeba sie rozpisywać za bardzo.

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Ha ha 2
  • Moderator T
Moderator T

No misiu kolorowy  jestem na TAK"

+Wiek

+Gt

+amx

+znany

+doświadczenie 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

Twoje doświadczenie jest niepodważalne i to zdecydowanie działa na Twoją korzyść. Choć zdarza Ci się podejmować decyzje impulsywnie — jak chociażby w przypadku rezygnacji ,uważam, że masz tzw. głowę na karku i bardzo dobrze odnajdujesz się w dynamicznych sytuacjach. Zawsze wiesz, jak reagować i co zrobić w danym momencie.

Jesteś osobą pomocną, zarówno wobec graczy, jak i samej administracji, a Twoja aktywność oraz coraz lepsze wyłapywanie błędów w jej działaniach świadczą o rosnącej świadomości i odpowiedzialności. Mam nadzieję, że przełoży się to również na unikanie podobnych potknięć w przyszłości.

Z mojej strony tyle , jestem na tak :)

• Admin CS 1.6 ONLY DD2

Na tak

+Wiek

+Aktywny 

+Doświadczenie 

+Miał już admina

+Amx

+GT

Można dać mu szansę 

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1

file_00000000677071f48e2a77231f2bfa57.png

• Użytkownik

Nigdy nie mam w zwyczaju się wypowiadać na jakie kolwiek kandydatury, bo z natury mi się nie chce, ale tutaj aż ręka sama się prosi o jakie kolwiek pisanie. 

Rola admina wymaga opanowania, kultury osobistej i umiejętności współpracy z innymi graczami. W Twoim przypadku widoczna jest impulsywność, toksyczne zachowanie, częste używanie wulgaryzmów oraz postawa osoby „wszystkowiedzącej”, co prowadzi do konfliktów zamiast ich rozwiązywania, a kiedy ktoś stwierdza fakty, to Ty nie potrafisz ich przyjąć. Jesteś w moich oczach żartem, jak całe to podanie. Tobie aczkolwiek podziękowałbym w jakiej kolwiek roli na tym forum, miałeś swoje szanse, nie wykorzystałeś ich. Mogłeś wziąć urlopy, prywatnie rozegrać to jakoś z chłopakami z administracji, tak to byś dalej siedział i sobie adminował. I nie masz prawa o sobie mówić, że jesteś kulturalnym typem czy bezkonfliktowym. Natomiast z plusów mogę wymienić doświadczenie, znajomość. 

Zrzut ekranu 2025-12-29 121815.png

• Lubię to! 3
  • Ha ha 3
  • xD 1

Okres próbny ponieważ wyżej komentarze pokazują jakieś niedociągnięcia 🤣

+ Wiek 

+ GT 

+ Doświadczenie 

+ Amx

+ Znajomość z administracją 

+/- znajomość z graczami jak widać po wcześniejszych komentarzach 

Edytowane przez Soban
  • Użytkownik

Na tak

+Doświadczenie

+GT

+AMX

Nie potrzebna rezygnacja ale cóż może how miał jakieś noworoczne postanowienia.

Po resecie bansa 2 razy robione ss graczom, rozumiem, że stali użytkownicy wspomagaczy są na czarnej liście ale wydaje mi się, że człowiek z doświadczeniem, zwłaszcza w ubt przyda się na dd2 bo na pewno zlecą się niedługo michałki odpalone, a za kulturę to każdy admin może dać bana.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

Oczywiście jestem na tak. To, że ktoś zrezygnuje nie wyklucza go z ponownego bycia adminem. Czasami ktoś też potrzebuje odpoczynku od danej funkcji. Często bywa na serwerze jak i na forum. Kolejna osoba przyda się do pracy. 

• Lubię to! 1
  • Donator
DONATOR

+Doświadczenie 

+ Amx 

+ Był  już  tu adminem  i dobrze  mu szło..

Jest na Tak 

Powodzenia

NIE ma co się przejmować  wypowiedziami fanów niektórych :kekw:

• Dzięki 1
  • Ha ha 2

ww.png

• Miss

Jeśli tu będzie jakiekolwiek zastrzeżenie co do przyjęcia tego oto osobnika to chyba usunę csa XD

Jak dla mnie jeden z nielicznych adminów, który jak mówił, że zrobi porządek to go robił, zawsze wywiązywał się z obowiązków, miły, sympatyczny i kulturalny ( kto jest bez winny i nie pisał jakiś głupot niech pierwszy rzuci kamieniem, bo screeny to na każdego można znaleźć) 

Fakt zrezygnował całkiem niedawno ale pisał też, że z myślą że admini sobie poradzą bo jest ich sporo, co do tego to chyba nie trzeba się wypowiadać czy sobie radzą (bez obrazy, nie mówię o wszystkich).

+Wiek

+GT

+AMx

+Doświadczenie 

+Kultura 

W końcu odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu

• Lubię to! 2
  • Trzymaj się 1

undefined-Imgur.png.3447e566f90de8ea88260696c6b6fa72.png

• Użytkownik

Jak najbardziej na tak!! :D

+amx

+doświadczenie 

+GT

+wiek

+Był tu dobrym adminem

Powodzonka mordzia!!!

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

Wiadomo, że na tak

+Wiek

+Gt

+amx

+znany

+doświadczenie 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • de

Miałem nic nie pisać, ale ile osoba decyzyjna chce się namyślać, chce wrócić topowy admin, to nie powinno mu się dawać szansy, ale pozwolić wrócić i tyle. Jedyne co może się zdążyć to plus dla serwera. @ Dusia ma trochę racji, wytkał adminom błędy i słusznie, czy to robił wcześniej, trochę za krótko gram, ale coś w tym może być. Jedno wiem, wytykał adminom błędy jak grał a sam nim nie był i miał dużo racji. Wystarczy wejść na serwer i zobaczyć jak to działa. Admin gra i jak "zginie" może coś zobaczy how był inny. Jednak jestem dość obiektywny i potwierdzam zdanie, że jest bardzo impulsywny, nawet nie skłamie, że potrafi dowalić do pieca ( ale to widziałem jak nie był adminem) 

jestem na TAK

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • UBT CS 1.6

Jestem na tak:

+ steam

+ wiek

+ doswiadczenie

większość powyższych postów raczej nie ma na celu wprowadzenia coś do dyskusji, ale "odgryzienia się" 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

giphy.gifIMG_0633.thumb.jpeg.4437dc06e7ec0c2fb618efc340224b66.jpeg

• Junior Admin
Junior Admin

Szybki powrót, ale jesteś bardzo dużym wzmocnieniem jako admin dla serwera dd2. Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej. 

Odbierz range w odpowiednim dziale. 

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Junior Admin
Junior Admin

podanie przyjete.gif

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]