Użytkownik aezakmi Opublikowano 9 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Nick: ciao Data i Godzina: teraz Link do bana (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): nwm chyba nie macie cod moda na tym bansie czy cos bo bana nie ma Link do Screenów: https://zippyshare.day/plDDFz5DqhoN4Lk/file Steamid: STEAM_0:0:677748830 Wycinek z Konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Navik [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.twojastrona.com [AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na StrefaSkilla.p' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:677748830' [AMXBans] Twoje IP: 'x' [AMXBans] Coś od siebie: Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 10 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Mlynek 2 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 COD MOD 201 Navik Opublikowano 10 Stycznia Admin CS 1.6 COD MOD 201 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Jestem adminem, który dał SS. Jeśli ktoś z UBT potwierdzi, że czysto i do odbanowania to jestem w stanie to zrobić. D3M0N, 10 Stycznia Można odbanować, daj tylko znać 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik aezakmi Opublikowano 11 Stycznia Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 50h wiszą te screeny, może by mnie tak ktoś w końcu odbanował? JanuszHD, 11 Stycznia Czekamy na opiekuna serwera. Na razie tylko on ma dostęp do bansa. Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 13 Stycznia Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia @ Admin CS 1.6 COD MOD 201prosiłbym o informację czy gracz został odbanowany w trybie pilnym 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 16 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia @ Navik Co z tym ub? Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 COD MOD 201 Navik Opublikowano 16 Stycznia Admin CS 1.6 COD MOD 201 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia W dniu 16.01.2026 o 20:32, Mr.Alban napisał(a): @ Navik Co z tym ub? Właśnie wróciłem z pracy. Jutro do południa będzie odbanowany. Ostatnio średnio z czasem, więc musicie wybaczyć. Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 18 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Czy gracz został już odbanowany? Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 COD MOD 201 Navik Opublikowano 18 Stycznia Admin CS 1.6 COD MOD 201 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Tak, odbanowany. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 18 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Mr.Alban, 18 Stycznia (edytowane) Skoro tak to temat zamykam, jeżeli jednak dalej będzie problem z wejściem to proszę napisać pw do @ Navik gdyż na chwilę obecną tylko on posiada dostęp do bansa coda Edytowane 18 Stycznia przez Mr.Alban Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi