Gość Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Witam w 11 rundzie zabawy "Puzzle" ! W tej rundzie w obrazku zabrakło 8 puzzli ! Waszym zadaniem jest dopasowanie ich do odpowiednich pól. Odpowiedzi podajemy w taki sposób: Puzzel A do pola 1, bądź po prostu pisząc skrótowo A1. Lekko zmieniony i aktualny regulamin: REGULAMIN&ZASADY AKTUALNA PUNKTACJA: 1 Poprawny puzzel = 25 Odnośnik do komentarza
URLOP herka Opublikowano 15 Stycznia URLOP Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia F8 16 Stycznia Poprawna odpowiedź +25 farbek! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Major_Kuprycz Opublikowano 15 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) I4 Edytowane 15 Stycznia przez Major_Kuprycz 16 Stycznia Zakaz edytowanie , odpowiedź nie jest brana pod uwagę! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Major_Kuprycz Opublikowano 15 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia C1 16 Stycznia Poprawna odpowiedź +25 farbek! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Major_Kuprycz Opublikowano 15 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia G7 16 Stycznia Poprawna odpowiedź +25 farbek! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 15 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia A5 16 Stycznia Poprawna odpowiedź +25 farbek! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 15 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia h6 16 Stycznia Błędna odpowiedź :c 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 15 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia miałem napisać 6B a napisałem wyżej 6h nad czymś innym myślałem. ale no już nie będę edytował 16 Stycznia Poprawna odpowiedź +25 farbek! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Exsecratio Opublikowano 16 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia E2 16 Stycznia Poprawna odpowiedź +25 farbek! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Exsecratio Opublikowano 16 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia D3 16 Stycznia Poprawna odpowiedź +25 farbek! Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Dziękuję wszystkim za udział w zabawie! A oto cały obrazek: Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi