Użytkownik yngMrph Opublikowano 13 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia (edytowane) Nick z CS: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Admin banujący: Exsecratio Serwer: dd2 #1 Data zdarzenia: Steamid: STEAM_0:0:457355364 Opis sytuacji: rozpisz jak byłeś hop do przodu @ Exsecratio Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=340 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): megawrzuta.pl/r2koz8vt Edytowane 13 Stycznia przez yngMrph Odnośnik do komentarza
Użytkownik Exsecratio Opublikowano 13 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Sam początek dema sgsy, 3:09 zacząłem oglądać, rozrzut do ładnego skana znikomy, 3:14 przeskok na gracza przechodzącego za drzwiami równio z moją linią esp, 3:26 Przycelowaleś koło głowy a celownik poprawił, potem na drugiego gracza jeszcze ok ale trzeci tez przeskok celownika na głowę ale serwerowe hitboxy nie pomogły, Rozrzut też minimalny masz i wyszedłeś chwile po tym temu taka decyzja. Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngMrph Opublikowano 13 Stycznia Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia (edytowane) W dniu 13.01.2026 o 04:09, Exsecratio napisał(a): Sam początek dema sgsy, 3:09 zacząłem oglądać, rozrzut do ładnego skana znikomy, 3:14 przeskok na gracza przechodzącego za drzwiami równio z moją linią esp, 3:26 Przycelowaleś koło głowy a celownik poprawił, potem na drugiego gracza jeszcze ok ale trzeci tez przeskok celownika na głowę ale serwerowe hitboxy nie pomogły, Rozrzut też minimalny masz i wyszedłeś chwile po tym temu taka decyzja. 3:09 zwykły klasyczny skan + istnieje coś takiego jak kontrolowanie fullauto xD 3:14 nie wiem gdzie ty widzisz ten przeskok bo ja oglądając pova widze przeskok za chłopa a nie na jego model XD 3:26 1 kill nah na siłe się przyjebałeś 2/3 kill zwykłe kontrollowanie fullauto ale zostawmy do oceny dla ubt a i tak na marginesie jako admin wypadałoby odróżniać sgsy/gsy/sgj itd XD Edytowane 13 Stycznia przez yngMrph 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 14 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Rzekome SGSy nie były wykonywane żeby uzyskać przewagę, ot duckował sobie w biegu z bardzo wąskim kątem - to nie jest zabronione. 3:09 - tak wygląda kontrolowany recoil na M4 z delikatną korektą myszką, B- 3:14 - nic tu ciekawego nie ma, B- 3:26 - zwykłe przeciągnięcie fullauto, B- 0/3, nic tu nie ma, leci UB. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 14 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi