Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA] [SKARGA] - h0w?!

sL4m

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: kurwa.ua
Nick oskarżonego: hOw?!
Powód skargi: dyskryminacja, bezprawie, zakaz bez powodu
Opis sytuacji: Niektórzy gracze zaczęli powtarzać frazę „ukraińska kurwa”, a ja postanowiłem grać pod tym nickiem, ot tak, dla zabawy. Mam do tego pełne prawo, w końcu jestem Ukraincem. Grałem tak przez jakieś dwie godziny; nikt nie narzekał, nie obrażał mnie ani nie był obrażany przez mój nick. Ale potem przyszedł jakiś szalony admin i zaczął mnie kopać. Kiedy zapytałem dlaczego, powiedział, że mój nick kogoś obraża. Kogo? Mnie? Nie! Zmieniłem nick na kurwa.ua i zapytałem, czy przeszkadza mu, gdy gracze nazywają kogoś „ukraińską kurwa”. Odpowiedział, że go to nie obchodzi. Inny gracz napisał: „tfuu na ukraincev, kocham administrację”. Po tym, jak zapytałem admina, co myśli o takich stwierdzeniach, zostałem zbanowany. Czy to w ogóle normalne? Jak on w ogóle dostał konto admina?
Data i godzina zdarzenia: 14/01/2026 - 7:45
Miejsce zdarzenia: d2 only
Dowody: Demo: https://drive.google.com/file/d/1B2NfQ0lk7xvhSGAYV0NcLa42XS5ecrYc/view?usp=sharing
Coś od siebie:

kurwa_ua.7z

• Ha ha 2
  • WTF 1
  • xD 3
  • Opiekun UBT CS 1.6

Zacznijmy od początku. Wszedłem na serwer, grałeś na nicku "Ukraińska kurwa". Poprosiłem Cię o zmianę nicku w związku z tym iż nick jest obraźliwy (nie patrzę na to kto jaką ma nację, po prostu tak jest). Zgodnie z regulaminem nick nie może być obraźliwy. Ponadto jeśli ktoś obrażał Cię w mojej obecności na serwerze (jest u@ z którego należy skorzystać). Dostałeś kick z powodem zmień nick/obraźliwy. Wszedłeś ponownie na nicku "kurwa.ua", i rozpocząłeś podważać to co zrobiłem 27. Podważanie decyzji Admina (zbędne komentowanie co robi / jak powinien coś zrobić) --> Upomnienie / Kick / Ban od 5 min do 30 min. Otrzymałeś ponownie kicka, wszedłeś na serwer, wlazłeś na txt w respie TT i zacząłeś pisać mi mnóstwo wiadomości a zaznaczę: ; 13. Kampienie na respie po 1:30/Kampienie przed górnym trupem po 1:15 --> Upomnienie na y@@, Ban do 5 min / Ban do 30 min / Ban do 1h ; 9. Obraza Administracji --> Ban od 30 min do 7 dni. ; 18. Wykorzystywanie bugów mapy i/lub wchodzenie na tekstury --> Slap / Slay / Kick / Ban od 5 min do 30 min.  . W mojej obecności to Ty byłeś prowodyrem zachowania graczy na serwerze ! Na nagraniu z HLTV wszystko z tych kwestii zostało zawarte. Twoje demko jest mocno obcięte z uwagi na kicka którego otrzymałeś na innym nicku.

Jeśli nie rozumiesz znaczenia polskich słów/zdań to po prostu ich nie używaj. Zostań przy swoim języku/języku angielskim. Następne tego typu zachowanie z Twojej strony skończy się dużo większymi konsekwencjami.

edit: https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=368 Dalej robisz to samo.

edit 3 8:40: https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=370

edit 2 08:15: https://megawrzuta.pl/ilwxkz22 Skoro gracz twierdzi że kłamię. 13:30 wchodzę na serwer; 14:10 moja prośba na say o zmianę nicku i tu wszystko się zaczyna. Skoro gracz celowo próbuje wprowadzić w błąd, bardzo proszę o wyciągnięcie konsekwencji związane z obrazą mojej osoby zarówno na serwerze jak i na forum w wiadomościach prywatnych oraz na SB, które udostępniam do wglądu. 

edit 4: zablokujcie to zanim popełni samobójstwo.

ukr.png

ukr2.png

• Lubię to! 5
  • Super 1
  • Fuu 1

XDD1.png

• Użytkownik
W dniu 14.01.2026 o 08:23, h0w napisał(a):

Zacznijmy od początku. Wszedłem na serwer, grałeś na nicku "Ukraińska kurwa". Poprosiłem Cię o zmianę nicku w związku z tym iż nick jest obraźliwy (nie patrzę na to kto jaką ma nację, po prostu tak jest). Zgodnie z regulaminem nick nie może być obraźliwy. Ponadto jeśli ktoś obrażał Cię w mojej obecności na serwerze (jest u@ z którego należy skorzystać). Dostałeś kick z powodem zmień nick/obraźliwy. Wszedłeś ponownie na nicku "kurwa.ua", i rozpocząłeś podważać to co zrobiłem 27. Podważanie decyzji Admina (zbędne komentowanie co robi / jak powinien coś zrobić) --> Upomnienie / Kick / Ban od 5 min do 30 min. Otrzymałeś ponownie kicka, wszedłeś na serwer, wlazłeś na txt w respie TT i zacząłeś pisać mi mnóstwo wiadomości a zaznaczę: ; 13. Kampienie na respie po 1:30/Kampienie przed górnym trupem po 1:15 --> Upomnienie na y@@, Ban do 5 min / Ban do 30 min / Ban do 1h ; 9. Obraza Administracji --> Ban od 30 min do 7 dni. ; 18. Wykorzystywanie bugów mapy i/lub wchodzenie na tekstury --> Slap / Slay / Kick / Ban od 5 min do 30 min.  . W mojej obecności to Ty byłeś prowodyrem zachowania graczy na serwerze ! Na nagraniu z HLTV wszystko z tych kwestii zostało zawarte. Twoje demko jest mocno obcięte z uwagi na kicka którego otrzymałeś na innym nicku.

Jeśli nie rozumiesz znaczenia polskich słów/zdań to po prostu ich nie używaj. Zostań przy swoim języku/języku angielskim. Następne tego typu zachowanie z Twojej strony skończy się dużo większymi konsekwencjami.

edit: https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=368 Dalej robisz to samo.

Żal mi cię. Mój nick nikogo nie uraził. Mogę mówić o sobie, co chcę, czy mnie powstrzymasz? Szkoda, że tacy ludzie dostają uprawnienia administratora i nadużywają ich tylko po to, żeby wejść i komuś zepsuć humor. Powodzenia w policji!

• WTF 1
  • xD 3
  • Użytkownik

.

Edytowane przez sL4m
moderator deleted all posts
  • WTF 1
  • xD 1
  • Użytkownik

...

Edytowane przez sL4m
moderator deleted all posts
old
old,

3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj".

• Ha ha 2
  • Przykro mi 1
  • Junior Admin
Junior Admin

Demo obejrzane. Admin napisał Ci, abyś zmienił nick, ale nie zastosowałeś się do tego polecenia i otrzymałeś kicka. Po ponownym wejściu na serwer rozpoczęła się cała seria: podważanie decyzji admina, wejście na TXT oraz obraza admina. Kolejna sprawa to obraza na forum, ale zostałeś już za to ukarany. 

Jedyne, do czego mogę się przyczepić, to komentarze innych graczy, których byłeś prowodyrem. Proszę zwracać na to uwagę i również wyciągać konsekwencje h0w .

Skarge odrzucam, zostałeś słusznie ukarany. 

• Lubię to! 5
  • MR.ALBAN zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - h0w?!
  • Junior Admin
Junior Admin

skarga odrzucona.gif

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]