Użytkownik mów mi Papa Roberto Opublikowano 14 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) Witam! Rozpoczynamy serię NBA 🏀 w 2026 roku. Przychodzę do Was z spotkaniami na jutrzejsze NBA, według czasu polskiego rzecz jasna. To oznacza, że macie czas do 00:30, po tej godzinie typy nie będą brane pod uwagę. Zasady, będą zupełnie takie same jak za kadencji poprzedników, lecz z małą korektą z mojej strony, by Was zachęcić bardziej. Zasady Za każde trafione zwycięstwo 5 pkt. *NOWOŚĆ* Za poprawny wynik sumy punktów w meczu powyżej lub poniżej 3 pkt. Wzór Drużyna A vs Drużyna B - (Drużyna A i Powyżej 225 pkt) - Czyli oznacza to dla mnie jak i Was, że Drużyna A wygra i będzie powyżej 225 pkt w meczu. lub Drużyna A vs Drużyna B - (Drużyna B i Poniżej 215 pkt) - Czyli oznacza to dla mnie jak i Was, że Drużyna B wygra i będzie poniżej 215 pkt w meczu. Koniec typowania dla Was 00:30 - 15.01.2026. 🏀 Mecze 🏀 Indiana Pacers vs Toronto Raptors 76ers vs Cleveland Cavaliers Chicago Bulls vs Utah Jazz N.O. Pelicans vs Brooklyn Nets Dallas Mavericks vs Denver Nuggets Sacramento Kings vs N.Y. Knicks L.A. Clippers vs Washington Wizards Orlando Magic vs Memphis Grizzles Powodzenia typerowicze! Gdyby ktoś zapomniał regulaminu to tutaj poniżej macie link! Nieznajomość regulaminu, nie zwalnia z jego przestrzegania. Edytowane 14 Stycznia przez mów mi Papa Roberto 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mów mi Papa Roberto Opublikowano 14 Stycznia Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia To ja uczynię sam sobie ten zaszczyt. Indiana Pacers vs Toronto Raptors - (Toronto Raptors i powyżej 220 pkt). 76ers vs Cleveland Cavaliers - (Cleveland Cavaliers i powyżej 228 pkt). Chicago Bulls vs Utah Jazz - (Chicago Bulls i poniżej 255 pkt). N.O. Pelicans vs Brooklyn Nets - (Pelicans i poniżej 238 pkt). Dallas Mavericks vs Denver Nuggets - (Denver Nuggets i powyżej 229 pkt). Sacramento Kings vs N.Y. Knicks - (N.Y. Knicks i poniżej 239 pkt). L.A. Clipers vs Washington Wizards - (L.A. Clippers i poniżej 237 pkt). Orlando Magic vs Memphis Grizzles - (Memphis Grizzles i poniżej 242 pkt). mów mi Papa Roberto, 16 Stycznia +48 dla mnie 1 Odnośnik do komentarza
Uriasz Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Indiana Pacers vs Toronto Raptors - (Toronto Raptors i poniżej 225 pkt). 76ers vs Cleveland Cavaliers - (Philadelphia i powyżej 220 pkt). Chicago Bulls vs Utah Jazz - (Chicago Bulls i poniżej 235 pkt). N.O. Pelicans vs Brooklyn Nets - (Pelicans i poniżej 235 pkt). Dallas Mavericks vs Denver Nuggets - (Denver Nuggets i powyżej 225 pkt). Sacramento Kings vs N.Y. Knicks - (N.Y. Knicks i poniżej 235 pkt). L.A. Clipers vs Washington Wizards - (L.A. Clippers i poniżej 235 pkt). Orlando Magic vs Memphis Grizzles - (Memphis Grizzles i powyżej 225 pkt). mów mi Papa Roberto, 16 Stycznia +45 pkt 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mów mi Papa Roberto Opublikowano 16 Stycznia Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi