U偶ytkownik m贸w mi Papa Roberto Opublikowano 14 Stycznia U偶ytkownik Udost臋pnij Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) Witam! Rozpoczynamy seri臋 NBA聽馃弨 w 2026 roku. Przychodz臋 do Was z spotkaniami na jutrzejsze NBA, wed艂ug czasu polskiego rzecz jasna. To oznacza, 偶e macie czas do聽00:30, po tej godzinie typy nie b臋d膮 brane pod uwag臋. Zasady, b臋d膮 zupe艂nie takie same jak za kadencji poprzednik贸w, lecz z ma艂膮 korekt膮 z mojej strony, by Was zach臋ci膰 bardziej. Zasady聽 Za ka偶de trafione zwyci臋stwo 5 pkt. *NOWO艢膯* Za poprawny wynik sumy punkt贸w w meczu powy偶ej lub poni偶ej 3 pkt. Wz贸r聽 Dru偶yna A vs Dru偶yna B - (Dru偶yna A i聽 Powy偶ej 225 pkt) - Czyli oznacza to dla mnie jak i Was, 偶e Dru偶yna A wygra i b臋dzie powy偶ej 225 pkt w meczu.聽 lub Dru偶yna A vs Dru偶yna B - (Dru偶yna B i Poni偶ej 215 pkt) - Czyli oznacza to dla mnie jak i Was, 偶e Dru偶yna B wygra i b臋dzie poni偶ej 215 pkt w meczu. Koniec typowania dla Was 00:30 - 15.01.2026. 聽 馃弨 Mecze聽馃弨 聽Indiana Pacers vs Toronto Raptors聽 76ers vs Cleveland Cavaliers Chicago Bulls vs Utah Jazz N.O. Pelicans vs Brooklyn Nets Dallas Mavericks vs Denver Nuggets Sacramento Kings vs N.Y. Knicks L.A. Clippers vs Washington Wizards Orlando Magic vs Memphis Grizzles 聽 聽 Powodzenia typerowicze!聽 Gdyby kto艣 zapomnia艂 regulaminu to tutaj poni偶ej macie link! Nieznajomo艣膰 regulaminu, nie zwalnia z jego przestrzegania. 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Edytowane 14 Stycznia przez m贸w mi Papa Roberto 2 Odno艣nik do komentarza
U偶ytkownik m贸w mi Papa Roberto Opublikowano 14 Stycznia Autor U偶ytkownik Udost臋pnij Opublikowano 14 Stycznia To ja uczyni臋 sam sobie ten zaszczyt.聽 Indiana Pacers vs Toronto Raptors - (Toronto Raptors i powy偶ej 220 pkt).聽 76ers vs Cleveland Cavaliers - (Cleveland Cavaliers i powy偶ej 228 pkt).聽 Chicago Bulls vs Utah Jazz - (Chicago Bulls i poni偶ej 255 pkt).聽 N.O. Pelicans vs Brooklyn Nets - (Pelicans i poni偶ej 238 pkt).聽 Dallas Mavericks vs Denver Nuggets - (Denver Nuggets i powy偶ej 229 pkt). Sacramento Kings vs N.Y. Knicks - (N.Y. Knicks i poni偶ej 239 pkt). L.A. Clipers vs Washington Wizards - (L.A. Clippers i poni偶ej 237 pkt). Orlando Magic vs Memphis Grizzles - (Memphis Grizzles i poni偶ej 242 pkt). 聽 聽 m贸w mi Papa Roberto, 16 Stycznia +48 dla mnie 1 Odno艣nik do komentarza
U偶ytkownik Uriasz Opublikowano 14 Stycznia U偶ytkownik Udost臋pnij Opublikowano 14 Stycznia 聽 Indiana Pacers vs Toronto Raptors -聽(Toronto Raptors i poni偶ej 225 pkt).聽 76ers vs Cleveland Cavaliers -聽(Philadelphia i powy偶ej 220 pkt).聽 Chicago Bulls vs Utah Jazz -聽(Chicago Bulls i poni偶ej 235 pkt).聽 N.O. Pelicans vs Brooklyn Nets -聽(Pelicans i poni偶ej 235 pkt).聽 Dallas Mavericks vs Denver Nuggets聽- (Denver Nuggets i powy偶ej 225 pkt). Sacramento Kings vs N.Y. Knicks聽- (N.Y. Knicks i poni偶ej 235 pkt). L.A. Clipers vs Washington Wizards -聽(L.A. Clippers i poni偶ej 235 pkt). Orlando Magic vs Memphis Grizzles聽- (Memphis Grizzles i powy偶ej 225 pkt). 聽 m贸w mi Papa Roberto, 16 Stycznia +45 pkt 1 1 Odno艣nik do komentarza
U偶ytkownik m贸w mi Papa Roberto Opublikowano 16 Stycznia Autor U偶ytkownik Udost臋pnij Opublikowano 16 Stycznia 聽 Odno艣nik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi