Siusiu majtek Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) Imię: Tomek Wiek (dokłana data urodzenia): 24lata Doświadczenie: Aktywnie typuję zakłady sportowe w STSie oraz w Fortunie, BETFAN już 2 lata, specjalizując się głównie w piłce nożnej. Posiadam dogłębną wiedzę na temat lig europejskich, ze szczególnym uwzględnieniem Ekstraklasy, Premier League i La Liga. Zawsze staram się żeby, moje osiągającia miały średnią skuteczność typów na poziomie 65%. Jestem biegły w analizie statystyk, formy drużyn, kontuzji zawodników oraz czynników psychologicznych wpływających na wynik spotkania Dlaczego chcesz zostać typerem?: Chciałbym dołączyć do waszej społeczności forum jako typer, ponieważ pasjonuję się sportem i analizą zakładów. Chcę dzielić się swoją wiedzą i spostrzeżeniami z innymi użytkownikami forum, a także testować swoje umiejętności analityczne w bardziej sformalizowanym środowisku. Moim celem jest dostarczanie wartościowych, dobrze uzasadnionych typów, które pomogą innym podejmować lepsze decyzje dotyczące zakładów. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Przede wszystkim piłką nożną, z naciskiem na główne ligi Ekstraklasy,Europejskie oraz międzynarodowe rozgrywki klubowe Liga Mistrzów Liga Europy i reprezentacyjne. Edytowane 14 Stycznia przez Siusiu majtek 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 14 Stycznia Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi