420 KushMan Opublikowano 15 Stycznia 420 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) Twój nick: @ 420 Nick oskarżonego: @ Błaszczyk Powód skargi: Obraża/Prowokowanie/Nie właściwy język Opis sytuacji: Karygodne zachowanie z strony użytkownika. Data i godzina zdarzenia: 2 hours ago Miejsce zdarzenia: Sb Dowody: Coś od siebie: Na marginesie użytkownik posiada kropeczkę przed nickiem a było pisane że jeżeli dalej będą nie stosować się do regulaminu forum/Sb to będą brani pod uwagę i odrazu karani. Odpoczynek od sb się przyda użytkownikowi. @ ST Seba TD ok to trza było pisać skargę na użytkownika a tutaj na ss wyraźnie widać kto zaczął temat więc Edytowane 15 Stycznia przez KushMan 2 1 1 1 1 3 Odnośnik do komentarza
Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 15 Stycznia Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) To ja dodam coś od siebie. Cały czas typek prowokuje mnie i Błaszczyka - siuśki majtku. Z jego strony nagminnie są wysyłane na Chat Boxie wyzwiska w naszym kierunku. Cały czas powtarzamy, że jest to multikonto Generała lub Dżoana. No ale nie ma powiązania IP ani maila więc tematu nie ma Edytowane 15 Stycznia przez ST Seba TD 5 2 Odnośnik do komentarza
Siusiu majtek Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) Noi ja się podpisze pod Skarga. Prowokowanie konfliktów (trolling): Jego wypowiedzi mają mac na celu jedynie wywołanie kłótni, a nie merytoryczną wymianę zdań. Dodatkowo wprowadza Ataki osobiste i obraźliwe komentarze w moją stronę na chatboxie. Proszę o interwencję, upomnienie użytkownika lub wyciągnięcie odpowiednich konsekwencji przewidzianych w regulaminie. Dziękuję i Pozdrawiam Dodatkowo miesza w to swojego kumpla @ KOMORNIK123 Edytowane 15 Stycznia przez Siusiu majtek 2 1 Odnośnik do komentarza
Donator KOMORNIK123 Opublikowano 15 Stycznia DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia @ Siusiu majtek Ale ja napisałem tylko prawdę o tobie chłopcze... Twoje wypowiedzi i pisanie to jest tragedia.. @ Siusiu majtek To napisz to @ Junior Adminlub wyżej żeby zlikwidowali ta emotke bo tobie nie pasuje @ KushMan sam wchodzisz na forum i zaczynasz prowokowanie Błaszczyka gdzie tylko możesz a potem wchodzisz na chatboxa i dalej to robisz . Spoiler Potem piszesz skargę z du... bo Błaszczyk coś napisał.. Tu każdy z nas przychodzi się pośmiać czy z siebie czy z innych na forum 1 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Siusiu majtek Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) W dniu 15.01.2026 o 13:58, KOMORNIK123 napisał(a): @ Siusiu majtek Ale ja napisałem tylko prawdę o tobie chłopcze... Twoje wypowiedzi i pisanie to jest tragedia.. @ KushMan sam wchodzisz na forum i zaczynasz prowokowanie błaszczyka, nie nadarmo masz tyle warnow za prowokowanie i wyzywanie innych ludzi, potem piszesz skargę z du... Za to że wysłałem śmiesznego Mema to dziękuję za Twoją szczerość. Zawsze możesz mnie dać do grupy ignorowanych i nie musisz tego czytać. Edytowane 15 Stycznia przez Siusiu majtek Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 15 Stycznia Autor 420 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia @ KOMORNIK123 co ty mi tutaj za ss z dupy dodajesz powiedz mi? To może być o każdym to nie jest w jego kierunku. Tak samo jak ja się odezwę na Sb i odrazu on dodaje komentarze typu „o rudy jest” albo coś tam o jebaniu kota też mogę odrazu brać pod uwagę że to o mnie i pisać skargi za każdym razem. Nie prowadzę z nim tam konwersacji więc nie bierzmy pod uwagę tego. Jak ktoś będzie wyzywał Pushmana to też mam płakać że to ja? 4 1 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 15 Stycznia zbój z gór Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Zamykam tę skargę do czasu, aż wyższa administracja wyda werdykt i wyciągnie konsekwencje. Robi się tutaj niepotrzebny spam, a niektórzy w dalszym ciągu nie potrafią się zachować. Dalsze łamanie zasad nie będzie tolerowane. 4 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 16 Stycznia Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Po przeanalizowaniu wiadomości zawartych we wspomnianej skardze sprawa jest prosta: "4.5 Obraza użytkowników Forum - Blokada czasowa od 3h do nawet blokady permanentnej + Możliwe nałożenie blokady." - REGULAMIN CHATBOX "3.1 Użytkownicy którzy często są blokowani/posiadają dużą ilość ostrzeżeń będą traktowani surowiej z względu na ich zachowanie." - REGULAMIN CHATBOX Z uwagi na fakt, że użytkownik @ Błaszczyk dość często otrzymuje ostrzeżenia oraz jest blokowany na czacie, postanawiam ukarać go 3 warnami oraz blokadą na chatboxie na okres 7 dni. Kolejne złamanie regulaminu przez Błaszczyka będzie skutkowało dłuższą blokadą. 2 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 16 Stycznia Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi