Siusiu majtek Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 1. Nick: @ Siusiu majtek 2. Czas i data zdarzenia: 15:30 16.01.2025r 3. Powód bana: Prowokacje i Spam 4. Dowód w postaci screenów: 5. Coś od siebie: Otrzymałem dzisiaj blokadę na chatboxie za spam i prowokacje, jednak uważam, że doszło do nieporozumienia. Moja wypowiedź na chatboxie była skierowana do kolegi w formie żartu i nie miała na celu nikogo urazić. @ z0k1n jeśli poczułeś się urażony moją wypowiedzią to Cię przepraszam. Proszę o rozpatrzenie mojego odwołania. Dziękuję i Pozdrawiam 1 2 2 Odnośnik do komentarza
Premium f0rget. Opublikowano 16 Stycznia Premium Premium Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Ja nie poczułem się urażony w żadnym wypadku, potraktowałem to jako żart od samego początku jak i napisałem chwilę później, po przeczytaniu informacji od old, że dostałeś blokadę to pisałem, aby Ci to zdjął. Pozdrawiam również. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 16 Stycznia Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Nie widać, aby w tym momencie @ Siusiu majtek robił spam, prowokacji również nie było 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 16 Stycznia Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia @ old ? 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 16 Stycznia Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi