Użytkownik mów mi Papa Roberto Opublikowano 17 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia (edytowane) Witam! Rozpoczynamy serię #2 🏀 w 2026 roku. Przychodzę do Was z spotkaniami na jutrzejsze NBA, według czasu polskiego rzecz jasna. To oznacza, że macie czas do 01:00, po tej godzinie typy nie będą brane pod uwagę. Zasady, będą zupełnie takie same jak za kadencji poprzedników, lecz z małą korektą z mojej strony, by Was zachęcić bardziej. Zasady Za każde trafione zwycięstwo 5 pkt. Za poprawny wynik sumy punktów w meczu powyżej lub poniżej 3 pkt. Wzór Drużyna A vs Drużyna B - (Drużyna A i Powyżej 225 pkt) - Czyli oznacza to dla mnie jak i Was, że Drużyna A wygra i będzie powyżej 225 pkt w meczu. lub Drużyna A vs Drużyna B - (Drużyna B i Poniżej 215 pkt) - Czyli oznacza to dla mnie jak i Was, że Drużyna B wygra i będzie poniżej 215 pkt w meczu. Koniec typowania dla Was 01:00 - 18.01.2026. 🏀 Mecze 🏀 Powyżej maks. 244 pkt. - Poniżej maks. 214pkt. Powyżej maks. 240 pkt. - Poniżej maks. 210 pkt. Powyżej maks. 238 pkt. - Poniżej maks. 208 pkt. Powyżej maks. 249 pkt. - Poniżej maks. 219 pkt. Powyżej maks. 243 pkt. - Poniżej maks. 213 pkt. Powyżej maks. 248 pkt. - Poniżej maks. 218 pkt. Powyżej maks. 247 pkt. - Poniżej maks. 217 pkt. Powyżej maks. 238 pkt. - Poniżej maks. 208 pkt Powodzenia dla Was, można naprawdę fajną sumę pkt sobie zdobyć do sklepu Typera! Edytowane 17 Stycznia przez mów mi Papa Roberto 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mów mi Papa Roberto Opublikowano 18 Stycznia Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi