U偶ytkownik m贸w mi Papa Roberto Opublikowano 17 Stycznia U偶ytkownik Udost臋pnij Opublikowano 17 Stycznia (edytowane) 聽 Witam! Rozpoczynamy seri臋 #2 馃弨聽w 2026 roku. Przychodz臋 do Was z spotkaniami na jutrzejsze NBA, wed艂ug czasu polskiego rzecz jasna. To oznacza, 偶e macie czas do 01:00, po tej godzinie typy nie b臋d膮 brane pod uwag臋. Zasady, b臋d膮 zupe艂nie takie same jak za kadencji poprzednik贸w, lecz z ma艂膮 korekt膮 z mojej strony, by Was zach臋ci膰 bardziej. Zasady聽 Za ka偶de trafione zwyci臋stwo聽5 pkt. Za poprawny wynik sumy punkt贸w w meczu powy偶ej lub poni偶ej聽3 pkt. Wz贸r聽 Dru偶yna A vs Dru偶yna B -聽(Dru偶yna A i聽 Powy偶ej 225 pkt)聽- Czyli oznacza to dla mnie jak i Was, 偶e Dru偶yna A wygra i b臋dzie powy偶ej 225 pkt w meczu.聽 lub Dru偶yna A vs Dru偶yna B -聽(Dru偶yna B i Poni偶ej 215 pkt)聽- Czyli oznacza to dla mnie jak i Was, 偶e Dru偶yna B wygra i b臋dzie poni偶ej 215 pkt w meczu. Koniec typowania dla Was 01:00 - 18.01.2026. 聽 馃弨聽Mecze聽馃弨 Powy偶ej maks. 244 pkt. - Poni偶ej maks. 214pkt. Powy偶ej maks. 240 pkt. - Poni偶ej maks. 210 pkt. Powy偶ej maks. 238 pkt. - Poni偶ej maks. 208 pkt. Powy偶ej maks. 249 pkt. - Poni偶ej maks. 219 pkt. Powy偶ej maks. 243 pkt. - Poni偶ej maks. 213 pkt. Powy偶ej maks. 248 pkt. - Poni偶ej maks. 218 pkt. Powy偶ej maks. 247 pkt. - Poni偶ej maks. 217 pkt. Powy偶ej maks. 238 pkt. - Poni偶ej maks. 208 pkt 聽 聽 Powodzenia dla Was, mo偶na naprawd臋 fajn膮 sum臋 pkt sobie zdoby膰 do sklepu Typera! Edytowane 17 Stycznia przez m贸w mi Papa Roberto 1 Odno艣nik do komentarza
U偶ytkownik m贸w mi Papa Roberto Opublikowano 18 Stycznia Autor U偶ytkownik Udost臋pnij Opublikowano 18 Stycznia 聽 Odno艣nik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi