Użytkownik GniotCsgo Opublikowano 20 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 1. Nick osoby oskarżonej:admin 2. Funkcja osoby oskarżonej (admin/gracz/opiekun):dal mi bana 3. Twój nick: GZYMZU 4. Powód skargi: nie wiem pewnie kampienie 5. Dowody: nie ma na mnie dowodow 6. Data zdarzenia: dzisiaj 7. Opis zdarzenia: gralem sobie normalnie i cyk ban a jesli za kampienie to nie prawda jak wchodze sie tepac to patrze tylko 1/2 sekundy plecy czy ktos mnie nie sledzi i ide dalej prosze o unbana 3 Odnośnik do komentarza
Właściciel CS 2 SURF kyrr147 Opublikowano 20 Stycznia Właściciel CS 2 SURF Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia To nie powinno być na odwolaniach? 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel CS 2 SURF SW1ECA Opublikowano 21 Stycznia Właściciel CS 2 SURF Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Brak dowodów, Brak osoby oskarżonej, brak chociaz przyblizonych ram czasowych oraz czyn przez ciebie popełniony w pelni zaslugiwał na kare. Skarge odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel CS 2 SURF SW1ECA Opublikowano 21 Stycznia Właściciel CS 2 SURF Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi