Użytkownik mów mi Papa Roberto Opublikowano 21 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia (edytowane) 📅 Termin typowania: Typy przyjmowane do 18:45 dnia dzisiejszego 21.01.2026 (Typy oddane po terminie nie będą liczone) 📝 Zasady typowania: Typujemy dokładny wynik meczu Jeden użytkownik = jeden komplet typów Edycja posta po terminie = dyskwalifikacja kolejki 🎯 Punktacja: ✅ Poprawne wytypowanie zwycięzcy lub remisu – 3 pkt 🎯 Dokładny wynik meczu – 5 pkt 📌 Wzór typowania: Barcelona 3:0 Real Madryt Poniżej macie mecze! Powodzenia i powodzenia w Lidze Mistrzów! ⚽🔥 Edytowane 21 Stycznia przez mów mi Papa Roberto Odnośnik do komentarza
Premium f0rget. Opublikowano 21 Stycznia Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia galata- atletico - atletico 2:1 qarabag- frankfurt - frankfurt 3:0 atalanta- atletic- atalanta 2:0 chelsea- pafos- chelsea 3:1 bayern - union- bayern 5:0 juve- benfica - remis 2:2 newcastle - psv - remis 1:1 marsylia - liverpool - live 2:1 praga - barca - barca 4:0 mów mi Papa Roberto, 22 Stycznia +12 pkt 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mów mi Papa Roberto Opublikowano 21 Stycznia Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Galatasaray 1:2 Atletico Madryt Qarabag 1:3 Frankfurt Atalanta 2:0 Altetic Bilabo Chelsea 3:0 Pafos Bayern 3:1 Union Juve 1:1 Benfica Newcastle 2:1 PSV Marsylia 1:2 Liverpool Praga 0:5 Barcelona mów mi Papa Roberto, 22 Stycznia +12 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mów mi Papa Roberto Opublikowano 22 Stycznia Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi