Gość Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) Witam w 27 rundzie zabawy "Puzzle" ! W tej rundzie w obrazku zabrakło 7 puzzli ! Waszym zadaniem jest dopasowanie ich do odpowiednich pól. Odpowiedzi podajemy w taki sposób: Puzzel A do pola 1, bądź po prostu pisząc skrótowo A1. Lekko zmieniony i aktualny regulamin: REGULAMIN&ZASADY AKTUALNA PUNKTACJA: 1 Poprawny puzzel = 25 Zmiana regulaminu! Odpowiedzi podajemy co 30 minut. Edytowane 26 Stycznia przez Szatan_aniusia Odnośnik do komentarza
Uriasz Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 5g 31 Stycznia Poprawna odpowiedź +25 farbek! 1 Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 31 Stycznia paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 3h 31 Stycznia Poprawna odpowiedź +25 farbek! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Reina Opublikowano 31 Stycznia Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2c 31 Stycznia Poprawna odpowiedź +25 farbek! 1 Odnośnik do komentarza
Premium f0rget. Opublikowano 31 Stycznia Premium Premium Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 4D 31 Stycznia Poprawna odpowiedź +25 farbek! 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun CS 2 SURF bagietson Opublikowano 31 Stycznia Opiekun CS 2 SURF Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 1e 31 Stycznia Poprawna odpowiedź +25 farbek! 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH Misza Opublikowano 31 Stycznia Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 7 B 31 Stycznia Poprawna odpowiedź +25 farbek! 1 Odnośnik do komentarza
Uriasz Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia B7? 31 Stycznia Odpowiedź już się pojawiła 1 Odnośnik do komentarza
Uriasz Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Misza mnie uprzedził, więc pozostały puzzel to pewnie 6F ale coś mi tu nie pasuje 31 Stycznia Zgadza się , a to akurat mój ewidentny błąd +40 farbek! 2 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Dziękuję wszystkim za udział w zabawie! A oto cały obrazek: Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi