Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA] [PROPOZYCJA] SURF + KLASY - Nie tylko ski_2

SzponT

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick:SzponT 
2. Co chcesz zmienić: Propozycja żeby nie była tylko ski_2 bo to się nudzi dodajcie więcej map i głosowanie za mapę, Dodałbym skiny za lvl co jakiś level dodałbym różne skiny na inne bronie i wyrzuciłbym klasy i dodał klatkę i bez respown tylko rundy 
3. Dlaczego chcesz to zmienić: Z powodu znudzenia się ciągłym graniem na jednej mapie a co do skinów takie urozmaicenie chęć zdobywania nowych skinów 
4. Link do pluginu (opcjonalnie):

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Junior Admin
  • 1 miesiąc temu...
  • Użytkownik∙
Opublikowano (edytowane)

Witam, jako kilkuletni gracz się wypowiem. Może, by przydało by się ruszyć jakkolwiek serwer, żeby on funkcjonował?
PS. Teraz widzę, że propozycja jest z tego roku. Od lat jak spoglądałem na tematy to serwer nie został ruszony. Dodatkowo tak, miałem kiedyś bana, jednakże cały czas na nim grałem i grać będę. Od około 2020-2023 (może za dużo nawet dałem lat) serwer nie był ruszany. Właścicielu @ Trivor (pinguje, bo może po miesiącu to zobaczysz, lub ktoś chociaż z administracji, żeby wyjebać warna za słowa prawdy)może warto się wypowiedzieć w stronę graczy co dalej z serwerem i jakie są plany (raczej nie) na niego?Jeżeli nie to chyba byłoby łatwiej serwer zamknąć niż ciągnąć coś co od dawna nie żyje? Jeżeli mam dostać jakiegoś bana czy coś to mi to lotto, jednakże uważam, że na jako jedyny serwer surf, który wyskakiwał na cssetti to wypadałoby coś zrobić.

PS. A i jeszcze, po tylu latach pozdro dla browara, który zgłosił mnie za umiejętności ale chociaż chciał coś zmienić na serwerze, żeby żył. Po wielu latach wróciłem na serwer ale cię nie widziałem. Pozdro dla ciebie @ Browar3D . a ciebie @ joolz.i @ TERROREK również pozdrawiam za brak jakiegokolwiek doświadczenia. 3majta się!

Edit. https://zapodaj.net/plik-Cn6VOKbkAB <---- tak wygląda reakcja administracji po zaproponowaniu dobrych propozycji/zmian dotyczących serwera.

Edytowane przez PolakMaly
  • Super 1
  • Junior Admin
Junior Admin

Na ten moment nic nie będzie dodawane.

• xD 1
  • Junior Admin
Junior Admin

propozycja odrzucona.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]