Użytkownik SzponT Opublikowano 22 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 1. Twój nick:SzponT 2. Co chcesz zmienić: Propozycja żeby nie była tylko ski_2 bo to się nudzi dodajcie więcej map i głosowanie za mapę, Dodałbym skiny za lvl co jakiś level dodałbym różne skiny na inne bronie i wyrzuciłbym klasy i dodał klatkę i bez respown tylko rundy 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Z powodu znudzenia się ciągłym graniem na jednej mapie a co do skinów takie urozmaicenie chęć zdobywania nowych skinów 4. Link do pluginu (opcjonalnie): 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 24 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia @ Trivor Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ PolakMaly Opublikowano 5 Marca Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Marca (edytowane) Witam, jako kilkuletni gracz się wypowiem. Może, by przydało by się ruszyć jakkolwiek serwer, żeby on funkcjonował? PS. Teraz widzę, że propozycja jest z tego roku. Od lat jak spoglądałem na tematy to serwer nie został ruszony. Dodatkowo tak, miałem kiedyś bana, jednakże cały czas na nim grałem i grać będę. Od około 2020-2023 (może za dużo nawet dałem lat) serwer nie był ruszany. Właścicielu @ Trivor (pinguje, bo może po miesiącu to zobaczysz, lub ktoś chociaż z administracji, żeby wyjebać warna za słowa prawdy)może warto się wypowiedzieć w stronę graczy co dalej z serwerem i jakie są plany (raczej nie) na niego?Jeżeli nie to chyba byłoby łatwiej serwer zamknąć niż ciągnąć coś co od dawna nie żyje? Jeżeli mam dostać jakiegoś bana czy coś to mi to lotto, jednakże uważam, że na jako jedyny serwer surf, który wyskakiwał na cssetti to wypadałoby coś zrobić. PS. A i jeszcze, po tylu latach pozdro dla browara, który zgłosił mnie za umiejętności ale chociaż chciał coś zmienić na serwerze, żeby żył. Po wielu latach wróciłem na serwer ale cię nie widziałem. Pozdro dla ciebie @ Browar3D . a ciebie @ joolz.i @ TERROREK również pozdrawiam za brak jakiegokolwiek doświadczenia. 3majta się! Edit. https://zapodaj.net/plik-Cn6VOKbkAB <---- tak wygląda reakcja administracji po zaproponowaniu dobrych propozycji/zmian dotyczących serwera. Edytowane 5 Marca przez PolakMaly 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 7 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Marca Na ten moment nic nie będzie dodawane. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 7 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Marca Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi