Użytkownik bzl Opublikowano 24 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 1. Twój Nick: OSZUKAĆ PRZEZNACZENIE 2. Nick oskarżonego: old 3. Czas zdarzenia: 24.01.2026 - 15:26:04 4. IP/SID oskarżonego: 5. Powód skargi: Dostałem niesłusznego bana bez żadnego uprzedzenia, ostrzeżenia 6. Opis sytuacji: Napisałem w info po śmierci brzydki wyraz, nie było to skierowane do żadnej z osób, które prowadziły rozgrywkę. 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): macie logi czatu na pewno, to sobie zobaczycie, lub hltv które załączę gdy będzie dostępne do pobrania. 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Moderator old Opublikowano 24 Stycznia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia Myślę, że to wystarczy. 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik cyberpank Opublikowano 24 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia (edytowane) Tak można sobie napisać nie oznacza , że napisał tak do kogoś old moim zdaniem nie słuszny ban i ja bym dał Uba , admin nagina swoje obowiązki Edytowane 24 Stycznia przez cyberpank old, 24 Stycznia (edytowane) W skargach serwerowych mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, opiekun serwera, właściciel serwera, Moderator, Administracja Forum, gracze z serwera jeżeli mają dowody dotyczące skargi lub były świadkami danego wydarzenia. Edytowane 24 Stycznia przez old 1 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 24 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia Skąd admin ma wiedzieć, że nie było to skierowane do jakiejś osoby? A tak poza tym trochę kultury. 4 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 24 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi