Użytkownik xArgonaRx Opublikowano 25 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Opis błędu: W większości są to błędy bardziej estetyczne ale myślę, że warto je poprawić. - pierwsza rzecz dotyczy granatów. W opisie mamy napisane, że dostajemy 1 HE/SG/FB , natomiast w rzeczywistości otrzymuje 1HE oraz 2FB - druga rzecz to brak napisu VIP w tabeli wyników - trzecia rzecz brak prefixu [*SVIP*] na czacie (zanim kupiłem skoczka również go nie posiadałem) - co do czwartej rzeczy to nie jestem pewien, ponieważ nie wiem w którym miejscu miał być prefix przed nickiem - piąta i ostatnia rzecz to w lewym górnym rogu HUD z rangą itd. zasłania żółty napis damage. Miejsce występowania: Czat, tabela wyników, opis /svip, granaty, hud lewy górny róg. Screen/nagranie: Spoiler Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 26 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Dzięki za zgłoszenie, zostanie to poprawione. 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 26 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi