Użytkownik mów mi Papa Roberto Opublikowano 27 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Witajcie, rozpoczynamy #205 tydzień typowania! Zapraszam do wzięcia udziału w zabawie. Zasady: - Podajecie jedną liczbę w zakresie od 1 do 30 - Każda cyfra zostaje poddana dodatkowemu losowaniu w celu określenia numeru jaki się pod nią kryje - Punkty będą dzielone w sytuacji podania dwóch takich samych liczb - Nie ma przegranych, każdy coś wygrywa Przykład - pod numerem 6 znajduje się 15 pkt. Czas do soboty 01.02.2026 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mów mi Papa Roberto Opublikowano 27 Stycznia Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 10 mów mi Papa Roberto, 2 Lutego +17 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 27 Stycznia Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 4 mów mi Papa Roberto, 2 Lutego +36 1 Odnośnik do komentarza
URLOP herka Opublikowano 27 Stycznia URLOP Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 15 mów mi Papa Roberto, 2 Lutego +29 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 27 Stycznia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 22 mów mi Papa Roberto, 2 Lutego 44 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 27 Stycznia Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 8 mów mi Papa Roberto, 2 Lutego 15 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 27 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 23 mów mi Papa Roberto, 2 Lutego 21 Odnośnik do komentarza
Użytkownik krzychu_ Opublikowano 27 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 30 mów mi Papa Roberto, 2 Lutego 28 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bagietson Opublikowano 27 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 12 mów mi Papa Roberto, 2 Lutego 9 Odnośnik do komentarza
Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 27 Stycznia Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 19 mów mi Papa Roberto, 2 Lutego 30 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH Misza Opublikowano 27 Stycznia Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 6 mów mi Papa Roberto, 2 Lutego 25 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 29 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 1 mów mi Papa Roberto, 2 Lutego 48 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mów mi Papa Roberto Opublikowano 2 Lutego Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi