Zasłużony D3M0N Opublikowano 27 Stycznia Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Jaką masz propozycje?: Przychodzę z propozycją, którą zacząłem wdrażać w dziale typerki, konkretniej na piłce ręcznej. W formie testów czy się w ogóle przyjmie. Na celu ma to ułatwić Wam typować mecze, by przepisywanie nazwy drużyn ze screenów oddać w niepamięć. Moim zdaniem jest to uciążliwe i może zniechęcać do aktywnego brania udziału w tym dziale. Moją propozycją jest przerzucenie się na formularze googla (bez logowania się, bez podawania swoioch maili). Fakt, typer będzie miał kilka minut więcej roboty, lecz jest to wygoda dla użytkowników, którzy typują nawet 10 meczy piłki nożnej, gdzie trzeba wszystko przepisać ręcznie. Po przesłaniu formularza pojawią się Wasze nicki i statystki typowań do Waszego wglądu. Cytat Założyciel danego formularza (w tym przypadku któryś z Typerów) dodatkowo będzie otrzymywał w arkusz kalkulacyjny wszystkie Wasze odpowiedzi, które wygodnie będzie mógł interpretować i podliczać. (Ostatnią kolumnę stworzyłem na potrzeby podliczeń, punkty nie naliczają się automatycznie) Cytat Prosiłbym o Waszą - użytkowników tego forum, opinię na ten temat. Dodatkowo co można jeszcze zmienić, by Was zachęcić do aktywnego brania udziału. Jest to po prostu nudne, nieatrakcyjne nagrody czy jeszcze coś innego? Screenshot/Nagranie/Przykład: --> Przykładowy temat <-- 4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 27 Stycznia Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Klasa, jak najbardziej piękna sprawa, koniec z męczącym kopiowaniem lub przepisywaniem męczy z screena, jak typer był leniwy + skończy się kopiowanie wyników od innych. ++++++ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 26 Lutego Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Przyjmuję na okres próbny tą propozycję, może aktywność się poprawi wtedy. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 26 Lutego Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi