Użytkownik Dawid.! Opublikowano 28 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) Nick: Dawid.! Imię: Dawid Wiek: 31 SteamID: STEAM_0:1:204048943 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 5 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Dawid.!/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: pograłem już na waszych serwerach trochę. Dałem sie poznać, mam czas więc chciałem pomóc adminom w porwadzeniu serwera. Kontakt: Steam , forum Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: tak Co do amx. wszystko do nadrobienia przypomnienia, dawno nie mialem swojego serwera, za mlodych czasow bawilem sie ftp, swoje serwerownie itd. umialem wgrywac pluginy itd. Dalem taka skale na dzien dzisiejszy Edytowane 28 Stycznia przez Dawid.! 2 3 Odnośnik do komentarza
Premium f0rget. Opublikowano 28 Stycznia Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia na tak, +wiek +amx +/- gt +kultura jest często na serwerze, gdy nie ma admina, a jest potrzebny, ja nie widzę przeciwwskazań, aby dostał szansę. 1 1 Odnośnik do komentarza
Uriasz Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Jestem na tak, albo za okresem próbnym + gt +wiek + kultura - bywało, że graliśmy razem i raczej normalny gracz. Nie widziałem żeby miał na bakier z kulturą czy coś, więc jeśli o to chodzi, to nie mam zastrzeżeń 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 28 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia @ Admin CS 1.6 ONLY DD2zapraszam do wypowiedzi 1 Odnośnik do komentarza
Fawe Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Jestem na TAK +wiek + Gracze dobrze go znają i nigdy nie było problemow +/- AMX +GT +zachowanie kultury i opanowanie 2 Odnośnik do komentarza
Moderator T Mis Bim Opublikowano 28 Stycznia Moderator T Moderator T Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Jestem na Tak: +wiek +gt +kultura +/- amx 2 Odnośnik do komentarza
Moderator old Opublikowano 28 Stycznia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Popieram tę kandydaturę. Miałem okazję pograć już trochę z tym gościem i z pełnym przekonaniem stwierdzam, że jest ogarnięty i ma głowę na karku. Regularnie bywa na serwerze, co jest dużym plusem, a do tego dochodzi spora aktywność na forum. Na serwerze zachowuje spokój, nie daje się prowokować i potrafi trzeźwo ocenić każdą sytuację. Widać po prostu dojrzałość, której często brakuje większości graczy. Moim zdaniem idealnie nada się do pilnowania porządku. Jestem na tak. 3 Odnośnik do komentarza
Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 28 Stycznia Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Na tak. -gt, -kultura, -rozpozna cheata, 2 Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 Rh. Opublikowano 28 Stycznia UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Na tak. + kultura + steam + wiek + bezkonfliktowy 2 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 herka Opublikowano 28 Stycznia Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Na Tak +Wiek +Aktywny +Kultura +GT +/-Amx 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lutek112 Opublikowano 28 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Jestem na tak Często go widzę na serwerze kulturalny wiek opanowany 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chmieluuuuuuuuuuuu Opublikowano 28 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Na tak +Wiek +GT +Kultura +Aktywny 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 28 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Mr.Alban, 28 Stycznia Odbierz rangę w odpowiednim dziale i zgłoś się do mnie steam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi