Użytkownik huzen Opublikowano 30 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 1. Twój nick:Huzen 2. Co chcesz zmienić: opiekuna 3. Dlaczego chcesz to zmienić: aktualny opiekun nic nie wnosi na serwer, znikoma aktywność, nawet na vc nic nie gada. Według mnie opiekun powinien ingerować w społeczność serwera oraz wprowadzać urozmaicenia rozgrywki dla graczy 4. Link do pluginu (opcjonalnie): nie dam 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik nat123 Opublikowano 30 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia XD w sumie to chyba powinno byc na skargach jak juz ale niech bedzie ja jedyny zarzut jaki bym mogl miec do swiecy to jego gt, bo jest tu tragedia lekko mowiac, a nie widze aby mial jakis urlop czy cos 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bagietson Opublikowano 31 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia -gt -czas rozpatrywania wszelkiego rodzaju rzeczy na forum (średnio ponad tydzień) (jak coś sie nie podoba to godzina i po temacie) -zostawił menela który bez obrazy ale intelektualnie jest na podobnym poziomie co mój pies 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 2 kyrrus Opublikowano 3 Lutego Opiekun UBT CS 2 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Niestety musze tą propozycję odrzucić, świeca zostaje na ten moment na opiekunie, dużo pomógł w tworzeniu serwera i w wolnym czasie też coś działa. 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 2 kyrrus Opublikowano 3 Lutego Opiekun UBT CS 2 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi