Użytkownik Alucard Opublikowano 3 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Uważajcie panie, i panowie na użytkownika nightmare. Psujecie sobie opinie sieci z tym człowiekiem https://www.pecetowicz.pl/topic/oszust-nightmaredarnovskymaliczekdominik-dominikdomci4k-117703/ 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Famaster Opublikowano 3 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Weź gościu zajmij się swoim forum i przestań wypisywać głupoty na ludzi 1 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH Misza Opublikowano 3 Lutego Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Ciekawy artykuł, ale mysię że z @ Trivor nie będzie tak łatwo. zapewne wie już wszystko na ten temat 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 3 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Mocne info dla bezrobotnych 1 2 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mauupa Opublikowano 3 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego (edytowane) Moim zdaniem jest to jeden wielki cyrk i bałagan znam nightmare już jakiś czas i to spoko ziomuś drugiej strony nie znam w ogóle, ale moim zdaniem ewidentnie jest tutaj bałagan współpracy niedociągnięcia i dużo nieporozumienia, bo są dowody, że każde pieniądze poszły na to, co miały pójść nie do końca się na tym wszystkim znam, ale myślę, że nie trzeba dużej wiedzy, żeby zaczaić, że obie strony w jakimś stopniu skłamały nie bronie żadnych stron jestem postronny chłopaki muszą się dogadać prywatnie siejecie to jak dzieci w internet robicie aferę na jakichś forach, psując obu stronom reputację co do gróźb osobiście żadnych gróźb tam sam nie widziałem może nie doczytałem albo po prostu są to głupie tekściki współpracuje z nightmare już prawie rok, a nigdy w życiu nie poczułem się ani nie byłem oszukany, nawet jeśli się nie znam to posiadam znajomych co w tym trochę siedzą i żaden nie powie złego słowa o nightmarze pomagał mi w różnych rzeczach sam wpłacałem mu różne kwoty pieniężne, nawet jeśli mnie długo nie znał i miał mnie okazję „wyjebać na kasę”, ale tego nie zrobił zawsze po jakichkolwiek wpłatach chłop nawet pytał, czy z pewnością chce wpłacić i że może mi oddać zawsze otrzymywałem screeny, na co szły te pieniądze na temat drugiej strony się nie wypowiem, bo się nie znam niestety, ale jestem za tym, żeby chłopaki porozmawiali wytłumaczyli I doszli do jakichkolwiek wniosków nie na forum, a na pv niepotrzebne są tu osoby trzecie, które w większości przypadków nakręcają. (Chciałem jeszcze dodać że właściciel goldenshot udostępnił prywatny numer nightmare tak się zachowuje ktoś dorosły? Widziałem screeny że nightmare dostaje groźby od losowych numerów nie było to potrzebne i nie było to z pewnością dojrzałe) Edytowane 3 Lutego przez Mauupa Musiałem coś dodać 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nexoo Opublikowano 3 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Ten post to nie jest „ostrzeżenie społeczności”. To jest manipulacja, w której fakty są naginane, role mieszane, a odpowiedzialność przerzucana tam, gdzie jest najwygodniej. Im dłużej się to czyta, tym bardziej widać, że autor nie panuje ani nad projektem, ani nad własną historią. Zacznijmy od podstaw, które w tym poście zostały celowo rozmyte: Nightmare nie był głównym właścicielem projektu. Właścicielem był Zdziwiony. Nightmare zaczynał jako technik, realizujący konkretne zlecenia — i co najważniejsze: zlecenia te zostały wykonane, a ich efekt został zaakceptowany, bo autor był zadowolony. Dopiero później Nightmare został współwłaścicielem. To są fakty. Reszta to narracja pisana po czasie, pod tezę. Nie da się jednocześnie twierdzić, że ktoś „od początku kombinował”, i przyznawać, że jego prace były poprawne, działały i spełniały oczekiwania. To logicznie się wyklucza. Albo ktoś jest oszustem, albo wykonuje poprawnie zlecenia — nie da się być jednym i drugim tylko dlatego, że projekt później się posypał. Dalej mamy kompletny chaos odpowiedzialności. Włamania, utrata dostępu, błędy serwera, brak zabezpieczeń — to wszystko leży po stronie właściciela projektu. Nie technika. Nie współwłaściciela „od spraw technicznych”. Właściciela. Próba przerzucenia winy za brak podstawowego bezpieczeństwa na kogoś innego jest po prostu ucieczką od faktów. Kwestia pieniędzy? Jeszcze gorzej. Przelewy robione bez umów, „pożyczki z dobrego serca”, zmieniane warunki, brak terminów, brak rozliczeń. To nie jest dowód oszustwa. To jest instrukcja, jak samemu wpędzić się w problemy finansowe, a potem szukać winnego na zewnątrz. Nikt tu nie został zmuszony do przelewów. Nikt nie został wprowadzony w błąd w sposób udokumentowany. Były decyzje — i były ich konsekwencje. Najbardziej absurdalne jest to, że autor posta sam dostarcza argumentów przeciwko sobie. Pisze, że współpraca działała. Że zlecenia były realizowane. Że dostęp był dawany dobrowolnie. Że pieniądze były przelewane dobrowolnie. A mimo to próbuje zbudować obraz „perfekcyjnego oszustwa”. Problem w tym, że ta historia rozpada się przy pierwszym logicznym pytaniu. Ten post nie jest ostrzeżeniem. To emocjonalny akt desperacji, napisany w momencie, gdy projekt się rozsypał, a ktoś nie potrafił unieść odpowiedzialności za własne decyzje. Najłatwiej wtedy wskazać jedną osobę i zrobić z niej źródło wszystkich problemów — nawet jeśli wcześniej było się z jej pracy zadowolonym. Podsumowując brutalnie i jasno: tu nie ma dowodów na oszustwo. Jest za to brak profesjonalizmu, brak kontroli, brak zabezpieczeń i brak odwagi, by powiedzieć „to ja zawaliłem jako właściciel”. A publiczne oczernianie kogoś w takiej sytuacji nie jest ostrzeżeniem społeczności — jest próbą ratowania własnego ego cudzym kosztem. 2 3 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 3 Lutego 420 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Ogólnie to tak same złodzieje i narkomany tutaj są. Z góry bym prosił o zabranie rangi użytkownikowi @ SquidiPL ponieważ wysyłał mi kiedyś zdjęcia owłosionych pośladków dziękuje. 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SquidiPL Opublikowano 3 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego W dniu 3.02.2026 o 12:53, KushMan napisał(a): Ogólnie to tak same złodzieje i narkomany tutaj są. Z góry bym prosił o zabranie rangi użytkownikowi @ SquidiPL ponieważ wysyłał mi kiedyś zdjęcia owłosionych pośladków dziękuje. ale z ucha strzelil a juz mialem o flagi pisac 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium dope 333 Opublikowano 3 Lutego Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 1. 2. 3. Tyle powinno wystarczyć, także. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ferb Opublikowano 4 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lutego (edytowane) po rozmowie z @ nightmare na DC, mam takie wrażenie że jedyne co ten post wnosi to manipulacje i komunizm, a nie dla bezpieńczenstwa. z nightmare widziałem się pare razy na serwerach i to akurat spoko typek W dniu 3.02.2026 o 09:28, Alucard napisał(a): Uważajcie panie, i panowie na użytkownika nightmare. Psujecie sobie opinie sieci z tym człowiekiem https://www.pecetowicz.pl/topic/oszust-nightmaredarnovskymaliczekdominik-dominikdomci4k-117703/ nie psujemy tylko mowisz pierdoły gówno warte, taka prawda człowieku pozdrawiam ferb Edytowane 4 Lutego przez ferb 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Limitowany. Opublikowano 5 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Z tego co ja wiem to sprawa jest na policji więc czas zweryfikuje, gdyby to była manipulacja to raczej poszkodowany nie szedłby na policję xd (W temacie na pecetowi… są zdjęcia potwierdzenia złożenia zawiadomienia) Odnośnik do komentarza
Użytkownik nightmare Opublikowano 6 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lutego W dniu 5.02.2026 o 21:25, Limitowany. napisał(a): Z tego co ja wiem to sprawa jest na policji więc czas zweryfikuje, gdyby to była manipulacja to raczej poszkodowany nie szedłby na policję xd (W temacie na pecetowi… są zdjęcia potwierdzenia złożenia zawiadomienia) Składający zawiadomienie nie ma świadomości, że sam sobie pogarsza sytuacje nasyłając na mnie osoby trzecie udostępniając mój nr telefonu jak i inne dane bez mojej zgody. Skadający zawiadomienie narazie nie złożył tego i nie jest na policji, tylko aktuaknie próbuje wyłudzić pieniądze od mojej osoby. Tyle chciałem dodać i jak kolega wyżej napisał czas zweryfikuje. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 7 Lutego Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Lutego (edytowane) Masakra, ekipa ma białko. @ Dusia mam nadzieję, że administracja sprawdzi dokładnie dowody. W dniu 4.02.2026 o 10:09, ferb napisał(a): nie psujemy tylko mowisz pierdoły gówno warte, taka prawda człowieku pozdrawiam ferb A ciebie kolega poprosił żebyś stanął w jego obronie? Zwaszka na ruchy ziomek, mówisz pierdoły gówno warte, taka prawda człowieku pozdrawiam szynka Edytowane 7 Lutego przez szynka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ferb Opublikowano 9 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego W dniu 7.02.2026 o 10:15, szynka napisał(a): Masakra, ekipa ma białko. @ Dusia mam nadzieję, że administracja sprawdzi dokładnie dowody. A ciebie kolega poprosił żebyś stanął w jego obronie? Zwaszka na ruchy ziomek, mówisz pierdoły gówno warte, taka prawda człowieku pozdrawiam szynka nawet się nie da stać na żadnej stronie kurwa masz problem to pisz skargę @ szynka Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 9 Lutego 420 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego @ szynka ogarnij dup* zostaw pożądnych użytkowników w spokoju kim ty jesteś? 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 20 Lutego Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi