Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONE] [ADMIN DD2 #1] - |f0rget.

f0rget.

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Nick: |f0rget.
Imię: Mateusz
SteamID: STEAM_0:0:781465806
Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie
Doświadczenie z amx[1-10]: 6
Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/|f0rget./54.38.58.82:27015/ - zmieniłem nick, stąd takie liche gt. 
Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak
Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Byłem już adminem na tej sieci, więc wiem z czym to się je. Jestem sumienny i dokładny więc spisze się w każdym powierzonym mi obowiązku. Gdy przebywam na serwerze, nie zawsze jest administrator, a na serwerze syf, chciałbym pomóc to ogarnąć.
Kontakt: Steam - https://steamcommunity.com/id/MOOOOOVEE/
Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak

• Lubię to! 1
  • Ha ha 5
  • xD 3

• Junior Admin
Junior Admin

@ Admin CS 1.6 ONLY DD2Zapraszam do wypowiedzi 

Ja jestem na nie
- Jednyny minus który powinien wystarczyc to hisoria twoich banow
- Gracze nie zbyt cie uwielbiają
No i ogolnie srednia twoja renoma serwerowa

• Lubię to! 3
  • Użytkownik
Opublikowano (edytowane)

Jestem na nie

- Historia banów
- aktywność czatbox :wutcat:

Edytowane przez Exsecratio
  • Lubię to! 2

ezgif-22fd2c938434c622.gif.4357c7465a24591534c1497701bf84c8.gif

Na nie

Bany które miałeś, oraz twoja historia na tym serwerze zostawiają trochę do życzenia. Gracze też mają duże zarzuty co do twojej gry. Do twojej kultury patrząc na chatboxa też można się łatwo przyczepić. :CattoBlush:

Nie 

- kultura 

- chat box 

-startujesz na admina a  jako gracz dostałeś ssy i nie potrafiłeś ich znaleźć 🤣🤦 

• Admin CS 1.6 ONLY DD2

Ja jestem na Nie

-Brak kultury

-Dajesz się łatwo sprowokować 

- historia banów 

+/- amx

• Lubię to! 2

file_00000000677071f48e2a77231f2bfa57.png

• Użytkownik

Szczerze to ja neutralny. Mało grałem z tym graczem i nie mogę się obiektywnie wypowiedzieć. Nie znam go dobrze tak jak innych graczy. Nie wiem co było w przeszłości. Każdy zasługuje na drugą szansę ale tak jak mówię. Neutralnie 

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

Ja jestem na tak, kultura osobista i historia banów nijak sie ma do admina. On ma sprawdzać, banować i pilnować porządku. A obecni i tak odbiegają daleko od normy, więc kultury nie ma żaden nawet old tylko udaje. Osobiście Cie nie znam bo byłbym na pewno lepszy, ale tak! Możesz być brzydkim kaczątkiem i wyrośniesz na pięknego łabędzia! Trzeba dawać drugą szanse jak święty Trivor przy resetach bansa.

• Lubię to! 2

Co do samego podania – jestem na Nie. Nie dlatego, że uważam, iż byś się nie sprawdził lub że mam wobec Ciebie konkretne zarzuty, lecz dlatego, że nie jestem przekonany, czy na ten moment ta ranga jest Ci rzeczywiście w ogóle potrzebna.

Nie uważam Cię za złego człowieka – wielokrotnie widziałem, że potrafisz normalnie i kulturalnie porozmawiać na czatboxie, bez wyzwisk i zbędnej spiny. Zdarzało się też, że próbowałeś wygaszać konflikty, jednak nie zawsze było to od Ciebie zależne i często to druga strona dalej je podsycała. Masz 18 lat i pewne reakcje są zrozumiałe, natomiast z perspektywy „kanonu dobrego admina” powinny one być bardziej stonowane – ignorowanie prowokacji to niestety jedna z kluczowych cech tej rangi. W tym miejscu bardzo dziwi mnie postawa starszych, dojrzalszych użytkowników, że dalej rzucają w Twoim kierunku kąsliwe uwagi czy też Cię zaczepiają/prowokują, na które Ty się odpalasz, zamiast wykazać się dojrzałością, której oczekują od nastalatka. 

Obecnie wiele osób zarzuca Ci brak kultury, a opiekunowie – co zrozumiałe – niechętnie powierzają rangę komuś, kto nie wpisuje się w określony wzorzec zachowania admina. Oczywiście admini to też ludzie i obecni też no nie ukrywajmy, nie są krystalicznie czyści, jednak pewne standardy muszą być zachowane. Aczkolwiek a propos "kultury" często przytaczam pewien argument :"skoro @ Błaszczyk  dostał szansę, to każdemu się należy" :D Pamiętam jak z 10 czy więcej lat temu sporo osób skreślało Błaszczyka, a był gorszy niż teraz :D ale ten, ku zaskoczeniu wszystkich, zwłaszcza najzagorzalszych przeciwników, po odebraniu rangi admina zmienił swoje zachowanie o 180 stopni - potrafił ugryzc sie w język, ograniczał przeklinanie, delikatnie spoważniał, nie wdawał się w niepotrzebne dyskusję, zwiększył dystan do siebie itd. itd. i jako obserwator jego zachowania, to uczciwie powiem, że był świetnym adminem i wg. mnie zasługiwał na pochwałe swojego progresu ;) ale tu nie o tym. 

Jesteś młody i masz jeszcze czas, by popracować nad zachowaniem, na które część społeczności zwraca uwagę. Dochodzi też kwestia zaufania - wokół Twojej osoby pojawiają się również wątpliwości dotyczące uczciwości gry. Ja Cię za rękę nie złapałem, nie widziałem jak grasz i nie znam historii Twojej podejrzanej gry i banów,więc nie mam stuprocentowych podstaw, by jednoznacznie to przesądzać, dlatego nie wyciągam pochopnych wniosków. Warto jednak zauważyć, że nawet sama znajomość mechanizmów działania wspomagaczy – o ile faktycznie ją posiadasz – może być w przyszłości atutem, bo osoby najlepiej rozumiejące nadużycia często najskuteczniej potrafią je wykrywać. Nie zmienia to jednak faktu, że na obecnym etapie kluczowe jest odbudowanie zaufania społeczności i jednoznaczne odcięcie się od wszelkich wątpliwości, bo bez tego żadna ranga administracyjna nie będzie miała solidnych fundamentów.

Przemyśl jeszcze na spokojnie, czy ta ranga i związane z nią obowiązki i zaangażowanie, jest Ci w ogóle potrzebna. Jeśli poważnie i mocno myślisz o byciu adminem i chcesz realnie pomóc serwerowi, zacznij od pracy nad swoją „marką” jako gracza i członka społeczności. Początek nowego roku, to dobry moment na zmiany – z czasem może to zaprocentować i sprawić, że spojrzenie na Twoją kandydaturę będzie zupełnie inne. Może ludzie przestaną w Tobie widzieć złego Grincha, co tylko psuje im święta i Cię zaakceptują jako członka społeczności i nowego admina ;) 

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Wow! 1
  • Donator
DONATOR

GT+

KULTURY BRAK --

DOŚWIADCZENIE +/-

1.WIDAĆ  na czatboxie twoją kulturę  i zachowanie,kłócisz się prawie  z każdym kto coś źle  o tobie napiszę 

2 Jak były Admin  nie zrobiłeś prawie żadnej rozpiski gracza. BO uważałeś  ze każdy gra czysto...A admina  do banowania  za kulturę i respa nie potrzeba ..

3. PO wypowiedziach  Adminów widać ze ponad  połowa  za tobą nie przepada, więc  nie rozumiem  po co się pchasz  na to stanowisko  w ogóle...Jak macie  wszyscy współpracować jako Administracja tego  serwera 

4..Jako  Były Admin  nie znasz  nawet  regulaminu, że  ma być  taki sam nick na serwerze co na forum

5 I ten ban za ssy  których nie wstawiłeś, i jak  po tym ma ci zaufać administracja na nowo...

NA NIE 

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1

ww.png

• Junior Admin
Junior Admin

podanie odrzucone.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]