Użytkownik mów mi Papa Roberto Opublikowano 4 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Zapraszam do typowania Zwycięzców par Ćwierćfinałowych IEM KRAKÓW 2026 r. Zasady Podajecie swój nick w ankiecie Nie ma możliwości drugiego raz przesyłania! Punktacja Wytypowanie Zwycięscy - 8 pkt. Czas macie do 06.02.2026 r. Poniżej link https://forms.gle/wM1nLV5X6zdX9QgSA Powodzenia! 2 Odnośnik do komentarza
Opiekun CS 2 SURF bagietson Opublikowano 4 Lutego Opiekun CS 2 SURF Udostępnij Opublikowano 4 Lutego zrobione 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH Misza Opublikowano 5 Lutego Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 5 Lutego zrobione 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mów mi Papa Roberto Opublikowano 7 Lutego Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego @ Chmieluuuuuuuuuuuu 16 pkt. @ Uriasz 16 pkt. @ Misza 8 pkt. @ bagietson 8 pkt. @ old 8 pkt. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mów mi Papa Roberto Opublikowano 7 Lutego Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi