Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZAMKNIĘTY] Pod Ostrzałem #90 D3MON

MR.ALBAN

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

POD OSTRZALEM.png

Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem".

Dziś na naszym celowniku znalazł się Junior Admin T @ D3M0N

Zapytałem kilka osób co o nim sądzą.

Zapraszam do czytania!

Anonimowa opinia nr. 1 --> Uważam, że demon to bardzo spoko gość, mimo, że na rangę wziął się znikąd, bo został po prostu awansowany ze zwykłego użytkownika, to spisuje się bardzo dobrze, jest pomocny miły, ale przede wszystkim wykonuje swoją robotę porządnie. 

Anonimowa opinia nr. 2 --> D3MON wydaje się sympatyczną osobą. Wykonuje swoją pracę na forum bardzo dobrze. Kiedyś byłem negatywnie nastawiony, ale teraz zmieniam zdanie. Pozdrawiam!

Anonimowa opinia nr. 3 --> Całkiem opanowana osoba, aktywna, pomocna ale przede wszystkim bezstronna. Ma specyficzny wpływ na forum swoją osobą, nie narzuca się nigdzie ale jednak wszędzie go pełno. 

Anonimowa opinia nr. 4 --> Demon, nie bardzo się z nim znam, kojarzę go głównie z robienia porządku na strefowym chacie 😁.Myślę, że jest raczej solidny w tym co robi, zawsze jak go poprosiłam o coś to odpisał czy spróbował pomóc, więc bardzo na plus 😊

Anonimowa opinia nr. 5 --> D3MONA - Nie miałem z nim większej relacji i nie rozgryzłem go jeszcze, zamknął się w tej typerskiej lidze EHF, ale z mojego punktu widzenia wydaję się na osobę spokojną i raczej bezkonfliktową...

Anonimowa opinia nr. 6 --> D3MON został awansowany Junior Adminem z moderatora, co w mojej ocenie było dobrym posunięciem właściciela sieci. To osoba, która potrafi wyciągać konsekwencje, gdy jest taka potrzeba. Na co dzień jest uprzejmy i spokojny. Nie znam go jednak na tyle dobrze, żeby opisać go bardziej szczegółowo, ale sprawia wrażenie kompetentnego i odpowiedzialnego.

Anonimowa opinia nr. 7 --> Wydaję się dość poważną osobą , jednak widzę nie raz że lubi sobie pożartować, jest chętny do pomocy innym czego nie raz udowodnił.

Anonimowa opinia nr. 8 --> Robi dobrą robote troche sie spina a tak to ogólnie spoko gość.

Anonimowa opinia nr. 9 --> Jest osobą spokojną pomocną i ogarniętą a co najważniejsze dobrze wykonuje swoje obowiązki jakie mu zostały nałożone. Jeśli ktos sie cos na forum zapyta o cos to zawsze doradzi gdzie sie cos znajduje na forum czy tez pisze jaka poleca markę samochodu widać ze starą sie pomagać każdemu ale czasami kara heh . Nie znam go osobiście ale wydaje sie na mega spoko gościa 😀.

Anonimowa opinia nr. 10 --> Choć mało z nim piszę i mało go znam, to jak dla mnie Demon, to osoba spokojna, zdystansowana i kierująca się zdrowym rozsądkiem, która nie podejmuje decyzji pod wpływem emocji. w zadaniach wymagających rzetelności działa starannie i z wyczuciem czasu. Sprawia wrażenie stabilnego, komunikatywnego i nastawionego na sprawną współpracę, a nie na budowanie własnego ego. Wydaje mi się, że dobrze sprawuje swoje obowiązki na sieci - doskonale zna regulamin oraz zasady panujące na forum i konsekwentnie się nimi kieruje.

• Lubię to! 7
  • Super 2
  • xD 1
  • MR.ALBAN promuje ten temat
  • Zasłużony

A dziękuję bardzo za te miłe słowam :Pepopogerslove: Delikatnie zszokowany jestem tylko, że żadnej negatywnej opinii nie był, ale to zapewne ze względu na osoby, które otrzymały możliwość wypowiedzenia się :xdd:

Ja jestem zwykłym chłopaczkiem z wioski, który w wolnym czasie spędza czas z Wami, wojny z nikim nie szukam. Wystarczy tylko nie robić pod górkę i trzymać się zasad, trochę naginać wiadomo (zasady są po to by je łamać :xdd:) ale nie do przesady.

Dobrze, że nie muszę typować kto co napisał, bo za cholerę bym nie zgadł. Oby zostało tak jak jest, ewentualnie zmieniało się na resztę, strefa na dobre i na złe :heart:

• Lubię to! 4
  • Super 4
  • zbój z gór

Solidne wydanie. Opinie potwierdzają, że chłodna głowa i merytoryka bronią się same.. :0wink:
Dobra robota!<3

• Lubię to! 1
  • Stały Bywalec

Brawo 👏🏻👏🏻

• Lubię to! 2

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Admin CS 1.6 DEATHMATCH

Dobra robota :heart:

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

Ktos jeszcze byl tym anonimem czy tylko ty i ai?

• Dislike 1

tumblr_m8v8coLbny1r7glvxo1_500.gif

• Junior Admin
Junior Admin

temat zamkniety.gif

• MR.ALBAN przestał(a) promować temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]