Użytkownik mów mi Papa Roberto Opublikowano 5 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 1. Twój Nick: Papa Roberto 2. Nick oskarżonego: RokiG 3. Czas zdarzenia: 19:00 4. IP/SID oskarżonego: Nie działa mi konsola, więc nie jestem w stanie tutaj wkleić 5. Powód skargi: Admin nie reaguje na zgłoszenia oraz kilka dni temu miała sytuacja gdzie się wywyższał z powodu posiadanej rangi. 6. Opis sytuacji: RokiG nie reagował na zgłoszenia na u@, pomimo tego, że był na specie przez całą mapę na specie, na poprzedniej mapie assault również przesiedział całą mapę. Na de_westwood zgłaszałem u@ chyba 7-8 krotnie, by wywalił gracza z ct za to, że skacze mu ping i nie potrafi go drużyna przeciwna zabić, bo się teleportuje, nie reagował. Sytuacja trwała 10 minut, bo zakładam, że tyle czasu pisałem i zgłaszałem na u@. Koniec końców przez całą mapę nie zareagował. Kontynuując pozwolę sobie dodać kolejne oskarżenie, gdzie dwa dni temu miała miejsce sytuacja, gdzie admin wywyższał się na mapie de_tuscan, pisząc na "say@@ Że kim ja jestem?" Odpisałem mu, "że graczem XD", na co ten odparł, "że Nim pozostanę". Później zaczął odpisywać na say@@ na biało zakłócając graczom rozrywkę, którzy pisali mu jak i ja, by pisał na czacie, bo to jest odpowiednie do tego również miejsce, odpowiedział, że "nie bede mówić mu, co ma robić". Mapę później na de_nuke gracze również prosili, miał to w dupie. Prowokował jawnie również moją osobę do konwersacji z Nim, pisząc na biało, czy jeszcze coś mam do dyskusji z nim? Odparłem "daj mi spokój typie", miał to w dupie, powiedziałem mu, że ma się ogarnąć. I wziąłem odwet. Napisałem w jego kierunku "A ty kim jesteś?" Odpowiedział "człowiekiem". Więc napisałem mu tak samo jak On mi, że "I nim pozostaniesz", bo czym wlepił mi bana na 5 minut bym ochłonął XD. 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): http://930686.node28.pukawka.pl/hltv-2602051854-de_westwood-1770314040-1770315360.zip - de_westwood hltv-2602041846-de_tuscan-1770227160-1770228420.zip - de_tuscan @ f0rget. był świadkiem jak dwa dni temu owy admin się wywyższał, także może potwierdzić. 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium f0rget. Opublikowano 5 Lutego Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Lutego No co tu dużo mogę dopisać, Roberto wyjaśnił wszystko jasno. Admin z serwera FFA na którego jest skarga, wywyższał się praktycznie przez całą konwersację z Roberto. Administrator nagminnie stosował komendę @@say, aby odpowiedzieć Roberto gdy Ci prowadzili konwersację. Wydaje mi się, że @@say nie jest komendą od tego, aby odpisywać danym graczom zasłaniając połowę ekranu innym podczas rozgrywki, szczególnie gdy niektórzy grają na na prawdę małych rozdziałkach i takie wiadomości potrafią zasłonić połowę ekranu. Drugą sprawą jest to, że admin banuje ludzi tak na prawdę za nic, wystarczy spojrzeć na amxa, gdzie pojawiają się bany praktycznie co chwilę, oczywiście z powodem aby wrzucili screeny. Na dole screen - z czego to i tak nie jest wszystko, bo niektórzy już zostali odbanowani więc na tej liście już się nie wyświetlają. Byłem świadkiem, gdy "słabszy" gracz który nie dość, że miał problemy z internetem to obstawiam, że z fpsami także, ledwo się ruszał i reagował na wszystko z opóźnieniem, z czego Administrator wszedł na specta, popatrzył 30 sekund na danego gracza i wlepił bana, żeby wstawił screeny. Do sedna, uważam, że Admin rozdaje bany na lewo i prawo tak jak mu się podoba, bo nie było ŻADNYCH PODSTAW, do wlepienia bana dla gracza o którym pisałem przed chwilą, ponieważ też obserwowałem całą sytuację. I nie, nie to, że Admin miał podstawy, on tak po prostu chciał, bo gracz go "denerwował". Prosiłbym o dokładne rozpatrzenie skargi, ponieważ nie ma miejsca dla takich ludzi którzy sobie banują, bo chcą. 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 5 Lutego Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Lutego @ RokiG wypowiedz się. Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH RokiG Opublikowano 5 Lutego Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Wiadomości dziwnej treści wyssane z palca. Pierwsza sprawa wywyższanie się? Kto pierwszy zaczął obrażać administracje? prowokowanie mnie do tego stopnia, że zwracanie uwagi nic nie daje i wyśmiewanie mnie przy innych graczach... Kolejna sprawa, żadnej wiadomości do mnie nie pisałeś na żadnym say. Wiadomości powtórze raz jeszcze wyssane z palca. Jeśli nie potraficie utrzymać kultury oraz prowokujecie administracje do tego stopnia, że trzeba wam dać czas 5 min na to abyście złapali świeżego powietrza no to cóż wasz problem. Ja swoje zadanie wykonuje w 100% dobrze i trafią sie takie osoby które próbują w jakiś sposób zaszkodzić Jesteś w czymś dobry to pojawia się ludzka zawiść. Tyle z mojej strony 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 5 Lutego Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Sprawdzę logi i hltv. Do tego czasu temat zamykam. Pierwsze co się rzuca w oczy to nadużywanie @@say nie służy, ono do dyskusji z graczami. Jeżeli chciałeś im coś powiedzieć, mogłeś zrobić to przez mikro bądź napisać normalnie na say, a nie prowadzić dyskuje i spamować na cały ekran utrudniając przy tym grę. Co do niereagowania to na chwilę obecną admini ffa nie muszą wyrabiać minut, więc siedzenie na spect na serwerze, gdzie jest jeszcze dużo slotów, nie jest karane. Aczkolwiek Rokig, radzę wychodzić z gry, żeby do podobnych sytuacji nie dochodziło. Co do bana dla Roberto, to pisał Ci u@ żebyś wyszedł ze spect ale nie zrobił w tego w żaden obraźliwy sposób. Cała sytuacja przerodziła się jednak w wzajemne prowokacje i dyskusję, co zakończyło się banem na 5 minut. A jeśli chodzi o te wszystkie ssy to również to sprawdzę i ewentualnie wyciągniemy konsekwencje. Ze względu na to, że jesteś nowym adminem, na ten moment kończy się na upomnieniu. RokiG zbyt łatwo się podpalasz, co jest niepotrzebne. Serwer jest nowy i zależy nam na utrzymaniu graczy, a nie na prowadzeniu dyskusji czy udowadnianiu swoich racji. 4 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 7 Lutego Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi