Użytkownik Ryboson Opublikowano 6 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lutego (edytowane) Nick:Ryboson^^^*** Imię:Hubert Wiek:27LAT SteamID:"Ryboson^^^***" 270 STEAM_0:0:4003577 0 00:18 36 0 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie] Nie Doświadczenie z amx[1-10]:10 Czas spędzony na serwerze https://www.gametracker.com/player/Ryboson^^^***/54.38.58.82:27015/ Miałem jeszcze inny nick Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?:Spędzam ile mogę na serwerze proszę o rozpatrzenie Kontakt: Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:Tak Dziękuje z góry za rozpatrzenie spędzam trochę czasu na serwie to myślę przydało by się jakaś pomoc miłego dnia Chętnie dam od siebie cos więcej niż pomoc chetarami chce pomóc graczą aby gra była lepsza Edytowane 6 Lutego przez Ryboson Mr.Alban, 6 Lutego Wstaw link z GT 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 6 Lutego Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Lutego @ Admin CS 1.6 ONLY DD2Zapraszam do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza
Użytkownik gilu Opublikowano 7 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Na nie -Amx 10/10 jakoś ciężko w to uwierzyć - GT - Nieznana jest mi ta persona na serwerze - Score 0.4 to ja powątpiewam w jego umiejętności rozpoznawania jakichkolwiek wspomagaczy albo te minuty są nabijane na spect Score: 386 Minutes Played: 998 Score per Minute: 0.4 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 herka Opublikowano 7 Lutego Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Aktualnie na Nie -Nie kojarzę Cię na serwerze -Gt -Nikt Cię nie zna +/-Amx Odnośnik do komentarza
Użytkownik krzychu_ Opublikowano 7 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Na nie -nikt cię ze nie zna -gt +wiek Nie ma co sie rozpisywać jak mówię nikt cię nie zna Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chmieluuuuuuuuuuuu Opublikowano 7 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Na nie - Nie kojarze -GT - Pograj troche i wtedy się zobaczy Odnośnik do komentarza
Użytkownik bzl Opublikowano 7 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego (edytowane) Jestem na nie, gram codziennie i rzadko Cię widuję na serwerze + wiek - GT Pograj z nami trochę i złóż aplikację za jakiś czas. Edytowane 7 Lutego przez bzl Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lutek112 Opublikowano 7 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Jestem na nie Rzadko Cię widuję na serwerze, popraw Gt, daj się poznać i wtedy będę na tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dawid.! Opublikowano 7 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Według mnie powninieneś dłużej troszkę pograć na serwerze. Parę razy Cie widziałem, kultura była, dogadywałeś się z graczami ale to według mnie za mało. Daj sie poznać, pograj i próbuj. Na ten moment jestem na nie. Z tym amx 10/10 to też sporo. Chyba troszkę przesada Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 7 Lutego Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Na ten moment odrzucam. Daj się poznać adminom oraz graczom i wróć z podaniem za jakiś czas. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 7 Lutego Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi