Użytkownik psyHo Opublikowano 7 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Nick: psyHo/HEDOPIZGATOR Imię: Marcin Wiek: 30 SteamID: STEAM_0:0:916772160 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 6 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/psyHo/54.38.58.82:27015/ https://www.gametracker.com/player/HEDOPIZGATOR/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Chciałbym sprawdzić się w nowej roli nie tylko jako gracz. Częste braki adminów chociaż jest ich sporo Kontakt: steam forum Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 7 Lutego Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Na Nie. +/- Gt +steam +wiek -Kolejny admin na pokaz? Ps.Pograj jeszczę troszkę, i wtedy składaj podanie 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 7 Lutego Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Lutego @ Admin CS 1.6 ONLY DD2Zapraszam do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 herka Opublikowano 7 Lutego Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Ja również na Nie -Gt +/- amx -Nie kojarzę Cię za bardzo Pograj więcej wtedy składaj podanie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik krzychu_ Opublikowano 7 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Ja rowniez na nie -slabe gt -nie kojarze cie +wiek +steam Pograj troszku wincej potem skladaj podanie 1 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Niestety na nie Nie zbyt cię kojarzę i widzę że większość też GT było by nawet okej gdybyś nie grał na drugim nicku tylko od tygodnia Daj sobię jeszczę chwile Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lutek112 Opublikowano 7 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Również jestem na nie. 1 post i od razu podanie na admina Nie kojarzę Cię Pokaż że Ci zależy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dawid.! Opublikowano 7 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego A ja jestem na tak. Graliśmy dużo, amx ok, kultura i według mnie gracz ogarnia. 2 1 Odnośnik do komentarza
Premium f0rget. Opublikowano 7 Lutego Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Lutego A ja tez jestem na tak, gt spoko, + wiek, kulturka jest i czesto widuje na serwerze, gdy administracji nie ma 1 1 Odnośnik do komentarza
Moderator old Opublikowano 7 Lutego Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Jestem na tak, najlepiej na okres próbny. Gość jest aktywny, nie szuka zaczepek i trzyma poziom na serwerze. Ogarnia grę na tyle, że spokojnie odróżni skilla od odpała, a czas próbny pokaże, jak radzi sobie z AMX-em i pilnowaniem u@ w praktyce. Warto dać mu szansę.. każdy kiedyś zaczynał, a on rokuje bardzo dobrze. 1 1 Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 Rh. Opublikowano 7 Lutego UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Jestem za okresem próbnym. +/- Gt +steam + wiek + bezkonfliktowy 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 8 Lutego Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Jak widać, zdania są podzielone, ale z tego co się orientuję, grywasz często nocą, a potrzebujemy nocnych adminów. Podanie przyjmuję na okres próbny 3 tygodni. Odbierz rangę w odpowiednim dziale i zgłoś się do mnie pw steam. Pamiętaj, że admin musi mieć taki sam nick na forum, jak i na serwerze. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 8 Lutego Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi