Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 7 Lutego Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Lutego W jakim wieku pierwszy raz zarobiłeś/-aś własne pieniądze i w jaki sposób? 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 7 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Jak miałem 5-6 lat sprzedałem butelki w skupie 2 Odnośnik do komentarza
Premium BRINA Opublikowano 7 Lutego Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Lutego O Jezu nie pamiętam, ale za dzieciaka pojechałam zbierać truskawki do sąsiadów na pole, to były chyba moje pierwsze zarobione pieniądze 💸 2 Odnośnik do komentarza
de de9 Opublikowano 7 Lutego de Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Gdzieś jak miałem 13-14 zbierałem owoce w sadzie 2 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH Misza Opublikowano 7 Lutego Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 10 lat woziłem drewno do piwnicy xD 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lutek112 Opublikowano 7 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Około 8 lat, pomagałem tacie na budowie żeby dostać kasę na korki 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik nightmare Opublikowano 7 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego jak miałem 12 lat 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mauupa Opublikowano 7 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 8-9 lat za misje sprzatanie domu 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 8 Lutego Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi