Użytkownik kogut Alfa Opublikowano 8 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Witam i żegnam. Przegrane z 600h, jaja były jak berety. Unikalni ludzie z oryginalnym spojrzeniem na czasoprzestrzeń. Antyszczepionkowcy, szczepionkowcy, ludzie po przejściach i w trakcie masy. Kury, człowiek gołąb, koń. Cały przekrój społeczeństwa. Pięć lat grałem tutaj prawie codziennie. Na innym serwerze też grałem kilka lat. I przyczyna taka sam jak ostatnio. Miałem umowę z adminem, że jak jeszcze raz mnie zbanuje to się żegnamy, i ją właśnie dotrzymuje. Serwer ze szczególnego miejsca na planecie, zmierza w kierunku miksu domu spokojnej starości z adminem alfonsem eliminującego konkurencje. No łezka mi się w oku kręci. Było świetnie. Widzimy się w innym kurniku. GG HF PS. Niech jaja wielkości planet kręcą się wiecznie! Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH Misza Opublikowano 8 Lutego Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Ban tylko na godzinę (zapewne już wygasł) a ty się poddajesz ??? Więcej kultury i nie będziesz banowany Pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Inkwizytor Opublikowano 8 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Powodzenia 1 W ręku ostry miecz,lśniąca zbroja na ciele...To Inkwizycja nadchodzi.Nikt, kto zarabia na życie przy pomocy magii czy sztuczek Chaosu nie może spać spokojnie, gdy Inkwizytor pojawi się. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 8 Lutego Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza
Moderator old Opublikowano 8 Lutego Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Powodzenia. Mam jednak nadzieję, że jeszcze do nas zawitasz, ale dopiero po ponownym zapoznaniu się z obowiązującym regulaminem serwera. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 9 Lutego Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi