Użytkownik Major_Kuprycz Opublikowano 23 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego Myślę że fajnie byłoby zachęcić ludzi medalami oraz polskimi stopniami np. od szeregowego aż po Generała. 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH Misza Opublikowano 25 Lutego Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Ja w sumie jestem na TAK, rangi takie jak na BF2 plus do tego medale, tylko pytanie czy @ Trivor ma taki plugin czy nie, i pytanie gdzie go szukać w razie co..., przeglądałem wuja google, ale nic sensownego nie ma do pobrania, chyba że za $$$$$ Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 26 Lutego Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Jeśli chodzi o medale to również jestem na Tak, a co na to reszta@ Admin CS 1.6 FFA? 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH RokiG Opublikowano 26 Lutego Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Moim zdaniem fajny pomysł, to taki element układanki którego brakowało. Pomysł na plus. Zachęci to nowych potencjalnych graczy, a starym graczom serwera doda na pewno rywalizacji Czekam na realizację ! Jeśli już jesteśmy na takim temacie to co Wy na to aby dodać też top 3 graczy pod względem fragów na koniec mapy? np. 1 miejsce złoty medal 30 kili, 2 miejsce srebrny medal 20 kili, 3 miejsce brązowy medal 10 kili? Też ciekawie by to wyglądalo, takie top 3 osób które ma najwięcej medali? 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH Misza Opublikowano 26 Lutego Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 26 Lutego W dniu 26.02.2026 o 19:31, RokiG napisał(a): Jeśli już jesteśmy na takim temacie to co Wy na to aby dodać też top 3 graczy pod względem fragów na koniec mapy? np. 1 miejsce złoty medal 30 kili, 2 miejsce srebrny medal 20 kili, 3 miejsce brązowy medal 10 kili? Też ciekawie by to wyglądalo, takie top 3 osób które ma najwięcej medali? No panie kolego, my tu o tym właśnie gadamy.... xD medale na koniec mapy... Myślę że nie ma co czekać na więcej wpisów bynajmniej administratorów FFA bo do Wielkanocy się nie wypowiedzą Polskie rangi to pewnie z jakiegoś BF2 można by wziąć, a kwestia medali mogła by być wgrana z serwera DD2.... Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH RokiG Opublikowano 26 Lutego Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 26 Lutego W dniu 26.02.2026 o 21:48, Misza napisał(a): No panie kolego, my tu o tym właśnie gadamy.... xD medale na koniec mapy... Myślę że nie ma co czekać na więcej wpisów bynajmniej administratorów FFA bo do Wielkanocy się nie wypowiedzą Polskie rangi to pewnie z jakiegoś BF2 można by wziąć, a kwestia medali mogła by być wgrana z serwera DD2.... Nie wiedzialem, czy chodzi o medale na koniec rundy czy w trakcie grania. btw pomysl na plus 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Major_Kuprycz Opublikowano 26 Lutego Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lutego W dniu 26.02.2026 o 21:48, Misza napisał(a): No panie kolego, my tu o tym właśnie gadamy.... xD medale na koniec mapy... Myślę że nie ma co czekać na więcej wpisów bynajmniej administratorów FFA bo do Wielkanocy się nie wypowiedzą Polskie rangi to pewnie z jakiegoś BF2 można by wziąć, a kwestia medali mogła by być wgrana z serwera DD2.... Jestem żołnierzem, mogę wszystkie rangi podać. Ale w dobie google to nie ma z tym problemu 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH RokiG Opublikowano 26 Lutego Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 26 Lutego W dniu 26.02.2026 o 21:52, Major_Kuprycz napisał(a): Jestem żołnierzem, mogę wszystkie rangi podać. Ale w dobie google to nie ma z tym problemu Żołnierz wita żołnierza 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Huzar Opublikowano 1 Marca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca Moim zdaniem fajny pomysł na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 14 Maja Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Maja Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi