Skorpion Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego (edytowane) Szanowna Administracjo, Piszę to odwołanie, ponieważ zdaję sobie sprawę, że złamałem regulamin forum StrefaSkilla.pl. Zostałem zbanowany za posiadanie multikonta (drugi nick: lotencjusz). Chciałbym postawić na pełną szczerość: tak, konto "lotencjusz" należało do mnie. Nie założyłem go jednak, aby działać na szkodę sieci, trollować czy omijać inne blokady – była to z mojej strony czysta bezmyślność i brak znajomości konsekwencji wynikających z regulaminu. Moim głównym kontem, na którym mi zależy, jest GENERAŁ ALADEEN. Bardzo proszę o: Permamentne zablokowanie/usunięcie konta "lotencjusz". Odblokowanie mojego głównego konta "GENERAŁ ALADEEN". Zrozumiem, jeśli na konto główne zostanie nałożona inna kara (np. punkty ostrzeżeń/warny) lub jeśli będę musiał odpracować ten błąd w inny sposób wskazany przez Właściciela. Zależy mi na tej społeczności i obiecuję, że od teraz będę ściśle przestrzegał regulaminu. Piszę w uzupełnieniu do mojego odwołania. Chciałbym w pełni wyjaśnić powód mojego błędu: konto lotencjusz założyłem wyłącznie dlatego, że bardzo zależało mi na grze na Waszym serwerze Only DD2, a z jakiegoś powodu uznałem (błędnie), że wejście na innym nicku będzie lepszym rozwiązaniem. Nie miało to na celu działania na szkodę sieci, a jedynie chęć dalszej rozgrywki na Waszym serwerze. Przyznaję się do winy i rozumiem, że złamałem regulamin. Ponieważ zależy mi na koncie głównym GENERAŁ ALADEEN, chciałbym zapytać o możliwość odpracowania tej blokady w inny sposób. Jestem gotowy na: Wykonanie określonej liczby reklam sieci StrefaSkilla.pl. Przyjęcie maksymalnej liczby punktów ostrzeżeń (warnów) na konto główne. Wpłatę na rzecz rozwoju serwerów (jeśli regulamin przewiduje taką opcję "wykupu" bana). Bardzo proszę o wyrozumiałość i wyznaczenie zadania, dzięki któremu będę mógł odzyskać dostęp do forum i serwera. Obiecuję, że od teraz będę grał tylko na nicku GENERAŁ ALADEEN. Z poważaniem, GENERAŁ ALADEEN @ Właściciel@ Head Admin@ Junior Admin Edytowane 23 Lutego przez Skorpion 1 1 6 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 23 Lutego LEGENDA Udostępnij Opublikowano 23 Lutego Cześć, Rozumiem, że piszesz szczerze i żałujesz, ale regulamin jest jasny – posiadanie multikonta = ban bez wyjątków (chyba że ktoś ukradł Ci hasło itp., a tu sam potwierdzasz, że to Twoje konto). Nawet biorąc pod uwagę Twoją szczerość, nie mam w tej chwili 100% pewności, że to Ty jesteś rzeczywistym właścicielem obu kont (GENERAŁ ALADEEN i lotencjusz). Na forum zdarzały się już sytuacje, gdzie ktoś pisał w imieniu kumpla/znajomego i próbował „wyciągnąć” bana, dlatego decyzje opieramy na twardych dowodach, a nie tylko na słowach. Dodatkowo – nawet zakładając, że to Ty piszesz i naprawdę jesteś właścicielem – zrobiłeś multikonto po raz kolejny. To nie jest jednorazowa pomyłka, tylko powtórka z rozrywki, co pokazuje, że poprzednie konsekwencje (jeśli były) nic Cię nie nauczyły. Takie zachowanie traktujemy znacznie surowiej. Co więcej – jeśli to faktycznie Ty, to zamiast od razu zakładać nowe konto i pisać publiczne odwołanie, mogłeś skontaktować się bezpośrednio z Trivorem (lub innym adminem) poprzez Steam, Discord, Facebook, GG czy inny kanał, który był wcześniej znany/aktywny. Wybrałeś jednak inną drogę, co dodatkowo nie działa na Twoją korzyść. Jeśli naprawdę chcesz spróbować załatwić taką rzecz „pod stołem” / po cichu, to napisz bezpośrednio do Trivora – a nie poprzez tematy na forum. Tam ewentualnie możesz spróbować pokazać jakieś dowody własności, jeśli je masz. A na obecną chwile dla mnie sprawa jest jasna, bany zostają - skorpion bez zmian (brak powiązań na obecną chwile). 4 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi