Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONE] Prośba o ostatnią szanse: Odwołanie od bana za multikonto – GENERAŁ ALADEEN

Skorpion

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowna Administracjo,

Piszę to odwołanie, ponieważ zdaję sobie sprawę, że złamałem regulamin forum StrefaSkilla.pl. Zostałem zbanowany za posiadanie multikonta (drugi nick: lotencjusz).

Chciałbym postawić na pełną szczerość: tak, konto "lotencjusz" należało do mnie. Nie założyłem go jednak, aby działać na szkodę sieci, trollować czy omijać inne blokady – była to z mojej strony czysta bezmyślność i brak znajomości konsekwencji wynikających z regulaminu.

Moim głównym kontem, na którym mi zależy, jest GENERAŁ ALADEEN. Bardzo proszę o:

Permamentne zablokowanie/usunięcie konta "lotencjusz".

Odblokowanie mojego głównego konta "GENERAŁ ALADEEN".

Zrozumiem, jeśli na konto główne zostanie nałożona inna kara (np. punkty ostrzeżeń/warny) lub jeśli będę musiał odpracować ten błąd w inny sposób wskazany przez Właściciela. Zależy mi na tej społeczności i obiecuję, że od teraz będę ściśle przestrzegał regulaminu.

Piszę w uzupełnieniu do mojego odwołania. Chciałbym w pełni wyjaśnić powód mojego błędu: konto lotencjusz założyłem wyłącznie dlatego, że bardzo zależało mi na grze na Waszym serwerze Only DD2, a z jakiegoś powodu uznałem (błędnie), że wejście na innym nicku będzie lepszym rozwiązaniem. Nie miało to na celu działania na szkodę sieci, a jedynie chęć dalszej rozgrywki na Waszym serwerze.

Przyznaję się do winy i rozumiem, że złamałem regulamin. Ponieważ zależy mi na koncie głównym GENERAŁ ALADEEN, chciałbym zapytać o możliwość odpracowania tej blokady w inny sposób.

Jestem gotowy na:

Wykonanie określonej liczby reklam sieci StrefaSkilla.pl.

Przyjęcie maksymalnej liczby punktów ostrzeżeń (warnów) na konto główne.

Wpłatę na rzecz rozwoju serwerów (jeśli regulamin przewiduje taką opcję "wykupu" bana).

Bardzo proszę o wyrozumiałość i wyznaczenie zadania, dzięki któremu będę mógł odzyskać dostęp do forum i serwera. Obiecuję, że od teraz będę grał tylko na nicku GENERAŁ ALADEEN.

Z poważaniem,

GENERAŁ ALADEEN

@ Właściciel@ Head Admin@ Junior Admin

Edytowane przez Skorpion
  • Ha ha 1
  • WTF 1
  • xD 6
  • LEGENDA

Cześć,

Rozumiem, że piszesz szczerze i żałujesz, ale regulamin jest jasny – posiadanie multikonta = ban bez wyjątków (chyba że ktoś ukradł Ci hasło itp., a tu sam potwierdzasz, że to Twoje konto).

Nawet biorąc pod uwagę Twoją szczerość, nie mam w tej chwili 100% pewności, że to Ty jesteś rzeczywistym właścicielem obu kont (GENERAŁ ALADEEN i lotencjusz). Na forum zdarzały się już sytuacje, gdzie ktoś pisał w imieniu kumpla/znajomego i próbował „wyciągnąć” bana, dlatego decyzje opieramy na twardych dowodach, a nie tylko na słowach.

Dodatkowo – nawet zakładając, że to Ty piszesz i naprawdę jesteś właścicielem – zrobiłeś multikonto po raz kolejny. To nie jest jednorazowa pomyłka, tylko powtórka z rozrywki, co pokazuje, że poprzednie konsekwencje (jeśli były) nic Cię nie nauczyły. Takie zachowanie traktujemy znacznie surowiej.

Co więcej – jeśli to faktycznie Ty, to zamiast od razu zakładać nowe konto i pisać publiczne odwołanie, mogłeś skontaktować się bezpośrednio z Trivorem (lub innym adminem) poprzez Steam, Discord, Facebook, GG czy inny kanał, który był wcześniej znany/aktywny. Wybrałeś jednak inną drogę, co dodatkowo nie działa na Twoją korzyść.

Jeśli naprawdę chcesz spróbować załatwić taką rzecz „pod stołem” / po cichu, to napisz bezpośrednio do Trivora – a nie poprzez tematy na forum. Tam ewentualnie możesz spróbować pokazać jakieś dowody własności, jeśli je masz. A na obecną chwile dla mnie sprawa jest jasna, bany zostają - skorpion bez zmian (brak powiązań na obecną chwile). 

• Lubię to! 4
  • Super 1

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

• LEGENDA

odwolanie odrzucone.gif

76561198203268992.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]