Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONE] [ODWOŁANIE WARN] - Kuba555

Kuba555

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Nick: Kuba555
2. Kto nadał warna: Przyjaciel <3
3. Czas: dzisiaj około 19
4. Powód: "Spam" w temacie skargi złożonej przez @ Skurwiel. , który nie dość że był pomocą, to na dodatek nie łamał tego waszego regulaminu który mówi że "4.7B) W skargach serwerowych mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, opiekun serwera, właściciel serwera, Moderator, Administracja Forum, gracze z serwera jeżeli mają dowody dotyczące skargi lub były świadkami danego wydarzenia." - a tak się składa że byłem świadkiem wydarzenia, tak samo jak i dziesiątek/setek innych gdy non steam v23 ze zmiennym steam id robił borutę

5. Dowody/SS:

ss.jpg

Edytowane przez Kuba555
  • Junior Admin
Junior Admin

Zacznijmy od tego, że powód skargi tyczy się ,,nadużywania mikrofonu, nieustannych prowokacji" i chęci ,,pozbycia'' się przez autora skargi użytkownika, który szkodzi serwerowi. Nie widzę, by Twoja wypowiedź jakkolwiek potwierdzała Twoją obecność przy danej sytuacji czy też zawierała dowody dotyczące skargi, stąd moja decyzja o nałożeniu ostrzeżenia. Na marginesie nie jest to także Twoje pierwsze ostrzeżenie na forum.

• Lubię to! 3
  • Użytkownik

No jak sam zauważyłeś, "chęci pozbycia się przez autora skargi użytkownika który szkodzi serwerowi" - i tu wkroczyłem do akcji ja, bo słusznie zauważyłem że nie trzeba wcale mieć programów zmieniających steam id, a jedynie wersję csa v23 która to umożliwia przez zwykłe ponowne uruchomienie gry. 
Ok nie poinformowałem w poście że byłem świadkiem zdarzenia, ale robię to teraz, plus tak czy inaczej mój post nie był "spamem"

Edytowane przez Kuba555
  • Zasłużony

Twój post nic nie wnosi do skargi.

• Lubię to! 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Zasłużony

odwolanie odrzucone.gif

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]