Użytkownik Kuba555 Opublikowano 24 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lutego (edytowane) 1. Nick: Kuba555 2. Kto nadał warna: Przyjaciel 3. Czas: dzisiaj około 19 4. Powód: "Spam" w temacie skargi złożonej przez @ Skurwiel. , który nie dość że był pomocą, to na dodatek nie łamał tego waszego regulaminu który mówi że "4.7B) W skargach serwerowych mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, opiekun serwera, właściciel serwera, Moderator, Administracja Forum, gracze z serwera jeżeli mają dowody dotyczące skargi lub były świadkami danego wydarzenia." - a tak się składa że byłem świadkiem wydarzenia, tak samo jak i dziesiątek/setek innych gdy non steam v23 ze zmiennym steam id robił borutę 5. Dowody/SS: Edytowane 24 Lutego przez Kuba555 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 24 Lutego Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Zacznijmy od tego, że powód skargi tyczy się ,,nadużywania mikrofonu, nieustannych prowokacji" i chęci ,,pozbycia'' się przez autora skargi użytkownika, który szkodzi serwerowi. Nie widzę, by Twoja wypowiedź jakkolwiek potwierdzała Twoją obecność przy danej sytuacji czy też zawierała dowody dotyczące skargi, stąd moja decyzja o nałożeniu ostrzeżenia. Na marginesie nie jest to także Twoje pierwsze ostrzeżenie na forum. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kuba555 Opublikowano 24 Lutego Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lutego (edytowane) No jak sam zauważyłeś, "chęci pozbycia się przez autora skargi użytkownika który szkodzi serwerowi" - i tu wkroczyłem do akcji ja, bo słusznie zauważyłem że nie trzeba wcale mieć programów zmieniających steam id, a jedynie wersję csa v23 która to umożliwia przez zwykłe ponowne uruchomienie gry. Ok nie poinformowałem w poście że byłem świadkiem zdarzenia, ale robię to teraz, plus tak czy inaczej mój post nie był "spamem" Edytowane 24 Lutego przez Kuba555 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Lutego Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Twój post nic nie wnosi do skargi. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Lutego Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi